Her kommer Adidas-jeansen

Nå kommer Diesel og Adidas med tøffe jeans til både menn og kvinner.

Publisert Oppdatert

I februar neste år lanserer de to verdenskjente merkene Adidas og Diesel samarbeidet Adidas Originals Denim by Diesel.

Komplett hos Adidas

Resultatet av samarbeidet er en jeanskolleksjon bestående av to modeller til hvert kjønn.

- Dette er første gangen vi går inn for et slikt samarbeid med Adidas Originals og vi ville bare gjøre det med en samarbeidspartner som evner å skape noe helt unikt, sier markedssjef i Adidas' Sport Style divisjon, Hermann Deininger, i en pressemelding.

- Når en kunde kommer inn i Adidas Originals' butikker kan vi nå tilby komplette antrekk, med alt fra jakker til jeans og sneakers, fortsetter Deininger.
Kreativitet og kvalitet

Både Adidas og Diesel ser på dette som et langsiktig samarbeid, og ser ikke bort fra at det kommer flere kolleksjoner ved senere anledninger.

- Jeg er Adidas-fan selv og gleder meg veldig over dette samarbeidet. Dette er første gang Diesel lager en denimkolleksjon i samarbeid med et annet livsstilsmerke og vi hadde lyst til å gjøre det med Adidas, et merke som deler vår tilnærming til kreativitet og kvalitet, sier sjef for Diesel, Renzo Rosso, i en pressemelding.

Kolleksjonen vil kun være tilgjengelig i Adidas' Originals egne butikker og prisene vil ligge mellom 1300 og 1700 norske kroner. Den nærmeste butikken for oss i Norge blir foreløpig København.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning