Her er hva gutta ikke liker

Noen ting er bare altfor irriterende for gutta. Ta til deg tipsene, og du får garantert en bedre date!

Publisert Oppdatert

For mange er det å dra på date ikke alltid like lett. Hva skal man egentlig gjøre, og ikke gjøre? Liker gutta det hvis jeg er litt eiesyk, eller burde jeg bare late som om jeg gir fullstendig blaffen?

Nettstedet iVillage.com har samlet inn 10 ting gutta syntes er utrolig irriterende at jenter gjør på date. Og har du lyst til å lære et triks eller to, så les lista:

1. Ikke lat som om du er jomfru!

Fra gammelt av var det veldig viktig at jenter var mye mer uskyldig enn guttene. Jenter skulle helst være jomfru, hvis ikke skulle i alle fall ingen vite om det. I årevis har jenter opplyst at de har hatt sex med færre enn de egentlig har, mens guttene har gjort det motsatt.

Guttene på Askmen.com mener jentene må tørre å være med ærlig. Ikke lat som om du bare har kysset en gutt. Jenter har lov til å ha like mye moro som det gutter har!

2. Ikke hakk på andre kvinner!

Er det en ting jenter er opptatte av, så er det av andre jenter. Selv om mange egentlig er mest opptatt av det motsatte kjønn, er jenter utrolig flinke til å rakke ned på andre jenter. Selv om det kanskje ofte er misunnelse, så kommer jenter kjapt med stikkende bemerkninger, enten det er hår, klær, pupper eller personlighet. Det jenter må huske på er at dette er en ting gutter virkelig ikke liker. Kanskje du kan gi en annen jente et kompliment en gang. Det hadde varmet en gutts hjerte!

3. Ikke vær sjalu!

Når man er i et forhold kan sjalusi være noe man kan jobbe seg gjennom. Men oppfører du deg sjalu på den første daten, kan dere knapt jobbe dere gjennom det, for mest sannsynlig blir det ikke en date nummer to. Husk at selv om daten din kikker litt på servitrisen så er det faktisk deg han er ute sammen med. Sjarmer han i senk, og han glemmer hele servitrisen!

4. Ikke virk trengende!

De fleste gutter liker veldig godt å holde rundt sine kjærester. Men de vil gjerne gjøre det på eget initiativ. Det er derfor viktig å huske på at på første daten kommer du ikke langt ved å hele tiden be om en bekreftelse. Spørsmål som: "Hvor går ferien neste år?", "Hvor godt liker du meg egentlig?", og "Hva skjedde egentlig med deg og eksen?", er spørsmål som hører med om dere kommer videre fra første, andre og kanskje også tredje daten.

5. Ikke snakk i koder!

Jenter er veldig flinke til å si det motsatte av det de mener, og de er veldig flinke til å snakke i koder slik at guttene ikke skjønner noen ting. I alle fall har de gode sjanser på å misforstå. Vil du ha telefonnummeret hans så si det, ikke si at det "kanskje ikke er så lurt om dere ringes, eller?" Gutter er noen enkle sjeler. Si det rett ut!

6. Ikke invader hans personlige liv!

Hvis første daten foregår hjemme i hans leilighet, er det viktig å akte hvor man setter sine ben. Ikke si hvor bra bildet ditt hadde gjort seg over flatskjermen hans, eller hvor usunt det er å ha sure sokker liggende. La hans leilighet være hans, i alle fall helt til du eventuelt flytter inn. Da er det muligheter for å henge opp de bildene du vil!

7. Ikke vær for sentimental!

Det er et kjent fenomen at jenter er mer sentimentale enn gutter. Jenter har lettere for å bli lei seg om noen sier noe, eller når de snakker om noe trist som har skjedd. Er du ute på den frøste daten, er det greit å holde tårene tilbake, også om dere ser en trist film. Gutter blir fort litt engstelige, og virker du for sentimental, kan det virke skremmende.

8. Ikke spreng visa-kortet!

Ja, jenter liker å shoppe. Men skal dere, på første date, vindus-shoppe litt i byen mens dere venter på at kinoen skal begynne, behøver du ikke å dra han med inn i hver eneste butikk. Shopping er en jenteting, og det kommer det til å være en stund til. Det er ikke sjarmerende å bli helt vill i blikket bare fordi du ser yndlings-buksene dine på salg. Prøv å holde kortet i veska, og nyt turen med daten.

9. Ikke prat i hundre!

Noen jenter prater mer enn andre. De vil gjerne fortelle om sine mislykkede forhold, sin utrolig morsomme venninne, eller sin teite og strenge pappa. Pass på at du ikke prater som en foss. Gutter liker også å fortelle litt fra deres liv, og de vil gjerne at du hører på historien deres, og ikke bare venter på neste smutthull til å hoppe inn med en ny historie.

10. Ikke bruk sex som et våpen!

Når jenter og gutter diskuterer er det ofte at jenter bringer sex-temaet på banen. Jenter anklager gutter for å kun tenke på sex, med alle de baktanker det medfører. Husk at ikke all gutter er like, og uansett om de tenker på sex behøver det ikke å være et diskusjonstema på første daten. Den er for gammel!

Og et siste tips: Vær tolerant!

Når dere skal finne på noe å gjøre på første daten, prøv å være åpen for å gjøre nye ting. Hvis han ber deg på sushi, så er det ikke krise om du spiste det dagen før. Eller om han har lyst til å gå på foto-utstilling er det ikke så farlig om du ikke er så fan av fotografen. Vær litt fleksibel, og han vil sette stor pris på det!

Har du lyst til å finne deg en date? Prøv Q500!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning