Her er favorittproduktene

Her er de beste nye sminkeproduktene som kom i 2006.

Publisert Oppdatert

I det siste nummer av Makeup & Hår har skjønnhetsjournalistene Kristina Picard og Cecilie H. Eggen kåret de beste skjønnhetsproduktene for 2006. Året er snart over, og i løpet av 2006 testet Kristina og Cecilie uttallige produkter, både for bladet Makeup & Hår, og for Det Nye.

DetNye.no har plukket ut de beste sminke-nyhetene for 2006. Har du lyst til å lese om andre favoritter innen hud og hår, og i tillegg få noen tips om de beste klassikerne, må du lese siste nummer av Makeup & Hår.

Beste flytende eyeliner, vannfast: Lancôme Traceur Design WP, kr 220.I vind og vær og når du forventer å felle en tåre eller to, er det kjekt med vannfast variant. Vi testet denne i et bryllup, og den besto med glans. Den er lett å påføre og sitter supergodt. Kommer i tre farger, svart, mørkebrun og skimrende grå.

Beste kajal: Mac Eye Kohl, kr 125.Denne kullsvarte kajalen er perfekt til sotete øyne. Sitter som et skudd, også på våtkanten. Fås også i andre farger.

Har du lyst til å lære å legge sota øyne? Sjekk ut Jåle TV.

Beste kremøyenskygge: The Body Shop Cream Eye Colour, kr 129.Kremøyenskygge som kommer i en tube med applikator. De skimrende fargene gir en kjølende følelse på øyelokket og er veldig behagelige. Kremøyenskyggen er lett å påføre å og lett å få jevn, og den sitter som støpt hele dagen - selv på vanskelige øyelokk. Kommer i tre matte og tre skimrende nyanser.

Beste mascara: L'Oréal Paris Telescopic Mascara, kr 149.Telescopic Mascara forlenger og bøyer samtidig oppover, i tillegg til at vippene deles fint med den spesielle børsten. Vippene blir heller ikke stive. Finnes i svart og brun.

Beste produkt for bryn: ModelCo Eyebrowz Designer Brow Kit, kr 335.Dette brynsproduktet inneholder alt du trenger for å få fine bryn. Her finner du brynsskygge, brynsvoks (for å holde hårene på plass), pinsett, to pensler og en brynsbørste. Kommer i tre farger, lys, medium og mørk.

Beste Neglelakk: Max Factor Nailfinity, kr 89.Neglelakken dekker godt, er lett å legge og sitter mer enn godt nok på. Vår testperson gikk i ni dager før den begynte å skalle litt av. Finnes i 34 farger.

Beste foundation: Chanel Teint Innocence Naturally Luminous Fluid Makeup, kr 315.En flytende foundation som smelter lett inn i huden. Lysreflekterende pigmenter gir glans og glød. Fås i seks nyanser og har solfaktor 12.Beste pudderrouge: Nouba Blush On Bubble, kr 215.Mange makeupartister har fått denne rougen som sin favoritt. Den inneholder litt skimmer slik at den ikke bare gir farge, men også glød til ansiktet. Perfekt til eplekinn à la Sarah Jessica Parker i Sex og Singelliv. Kommer i sju farger.Beste øyenskygge: Helena Rubinstein Wanted eyes, kr 295.Øyenskyggeduoene fra Helena Rubinstein består av en mørk eller mellommørk farge og matchende highlighter. Skyggene har mye fargepigmenter og blir mettede og fine i fargen, og den lyse highlighteren med litt gullskimmer er nydelig (også fin til kinnbeina). Sitter hele festen gjennom uten å stripe seg. Finnes i 16 varianter.

Beste kremrouge: Maybelline Dream Mousse Blush, kr 95.Denne lette mousse-konsistensen gjør rougen lett å påføre med fingrene. Her er det også lett å fjerne eventuell overflødig farge. Fargene er sarte og gir nydelig glød til huden. Finnes i fire farger.

Beste lipgloss: Estée Lauder High Gloss, kr 155.Denne glossen gir lekre lepper uten å føles klissete. den er god å ha på, lukter godt og dekker moderat. Lett å legge uten speil. Finnes i 14 nyanser.

I siste nummer av Makeup & Hår kan du også lese om hvilke produkter for hud og hår som kåres til årets beste!

Hva er dine favoritter? Del med andre DetNye.no lesere under!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning