Her er Årets Ansikt 2007

17 år gamle Dagny Norvoll Sandvik fra Tromsø er Årets Ansikt. Nå går ferden videre til New York.

Foto: Elin Davidsen
Publisert Oppdatert
Marthe Fossen Frøystad og Dagny Norvoll. (Alle foto: Elin Davidsen)
Marthe Fossen Frøystad og Dagny Norvoll. (Alle foto: Elin Davidsen) Foto: Elin Davidsen
Dagny Norvoll sammen med designer Iselin Engan.
Dagny Norvoll sammen med designer Iselin Engan. Foto: Elin Davidsen

Tirsdag kveld ble Dagny Norvoll Sandvik fra Tromsø kåret til Årets Ansikt 2007. Det var en meget overrasket 17-åringen DetNye.no snakket med når alle prisene var delt ut.

- Jeg tenkte bare "ka farsken, e det mæ"? Det var helt overraskende. Og selv om jeg hadde håpet på å vinne, så hadde ikke tanken helt slått meg at jeg faktisk kunne vinne. Det var veldig mange pene jenter jeg konkurrerte mot, sier hun.

Ti konkurrenter

Dagny Norvoll konkurrerte med ti jenter som var nøye plukket ut fra castinger i Oslo, Bergen, Tromsø, Stavanger og Trondheim.

Og det var ingen lett jobb for juryen å kåre vinneren.

- Det ble gjort etter at vi hadde diskutert litt frem og tilbake, men vi har funnet en verdig vinner, sier medlem av juryen og sjefredaktør i Det Nye Hanne Aardal.

Hanne satt i juryen sammen med Iris Minier, juryleder fra Ford Models, Jan Thomas fra Max Factor, Peter Vonkunz Brun fra På Håret og Morten Qvale.
Til The Big Apple

Fra finalen i går kveld går turen videre til New York for Dagny. Og det gleder hun seg vilt til.

- Jeg har aldri vært i USA før. Og det blir ganske spesielt å dra dit på et slikt oppdrag som dette, sier hun.

I New York skal Dagny være med i Supermodel of the Year-finalen, hvor hun konkurrerer mot jenter fra hele verden om en kontrakt verdt fire millioner kroner. Fire vinnere

I tillegg til vinner av Årets Ansikt, ble tre andre priser delt ut.

Først ut var kåringen av Max Factor-modellen. Den heldig vinneren ble Marthe Fossen Frøystad (16) fra Stjørdal, og heller ikke her hadde juryen en lett oppgave.

- Vi så etter noen som selvfølgelig er veldig vakker. Hun måtte virkelig ha beauty-ansiktet. Marthe er veldig ung, men hun har et ganske voksent og friskt ansikt, sier ansvarlig makeup-artist i Max Factor Jan Thomas.

Også leserne av DetNye.no hadde sin favoritt. Vicki Bjerknes (20) fra Oslo vant prisen, hvor over 3000 lesere hadde stemt.

- Det var utrolig moro. Det er mange pene jenter i denne konkurransen, sier hun til DetNye.no.

Hun vinner en skjønnhetsserie i Det Nye.
På Håret kåret også sin modell som de skal bruke i sine reklamekampanjer. Den heldige vinneren ble Claudia A. Bull fra Stavanger. Dro til New York

Supermodel of the World ble etablert av Eileen Ford i Ford Models. Flere kjente, internasjonale modeller har bakgrunn fra konkurransen.

Blant dem er både Kim Basinger og Elle MacPherson.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning