Hårmodellen plukkes ut i kveld

4000 meldte seg da Define søkte etter hårmodell. I kveld plukkes vinneren ut.

Publisert Oppdatert

I kveld kåres The Definite Define Model 2007, og konkurransen kan ikke sies å ha vært annet enn hard. Over 4000 kvinner og menn meldte seg på Defines jakt etter Norges flotteste hårmodell.

Ikke overrasket

Juryen, som består av MTV-vert Charlotte Thorstvedt, modell Kathrine Sørland, designer Nora Farah, modell Silvany Bricen og Defines egen frisør, Lise Holm-Glad, har nå plukket ut ti finalister som i kveld står på scenen i Oslo.

Modell og programleder, Kathrine Sørland, er ikke overrasket over at så mange har meldt seg på.

- Det har vært så stort fokus på skjønnhetskonkurranser som Årets Ansikt, Frøken Norge og Top Model. Det er så mange vakre kvinner og jenter i Norge som ikke har den typiske modell-høyden, så dette er er en kjempefin mulighet for dem, sier hun.

Hår+klær=Sant

Også en av Norges fremste designere, Nora Farah, ser positivt på konkurransen og forteller litt om hvorfor hun ville være med i juryen.

- Jeg stiller som dommer fordi klær og hår henger sammen. Når jeg har moteshow bruker jeg mye tid på håret, det skal passe hvert antrekk for mannekenger. En trendy kvinne skal legge stor vekt på å finne sin egen stil, helheten må derfor henge sammen, sier Farah.

Vinneren av The Definite Define Modell 2007 vil få tilbud om kontrakt med Define og sjansen til å være med i reklamekampanjer.

Her er jentene som er i kveldens finale:

Martine Jonassen (19) fra Oslo
Jeanin Mathiesen (18) fra Oslo
Aina Holand (26) fra Kristiansand
Jacqueline Johansen (19 ) fra Tønsberg
Karina Helen Grung (20) fra Bergen
Meiram Lerøy (20) fra Bergen
Christina Johansen (19) fra Svolvær
Anette Ungar (26) fra Hammersåk
Guro Eggeland (20) fra Notodden
Dianne Borge (20) fra Sandefjord

I morgen tidlig vil du kunne lese om vinneren på DetNye.no!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning