- Gwen lager klær til de rike!

I forbindelse med lanseringen av sin nye kleskolleksjon benytter Sarah Jessica Parker anledningen til å kritisere sin argeste konkurrent.

Foto: WireImage/All Over
Publisert Oppdatert
Foto: WireImage/All Over
Foto: WireImage/All Over
Foto: WireImage/All Over

Som så mange andre klesbevisste stjerner utnytter Sex og singelliv-stjernen Sarah Jessica Parker (42) stjernestatusen sin. Den spinkle skuespilleren lanserer sin egen kleskolleksjon den 7. juni. Naturligvis kaller hun den Bitten.

Ingen Gwen-faktor

I forbindelse med lanseringen benytter Sarah anledningen til å irettesette konkurrenten Gwen Stefani. Gwen er kjent for sin spesielle smak i klær, og sin eksklusive og dyre kleskolleksjon L.a.m.b.

Men Sarah synes Gwens klær er alt for spesielle og kostbare for vanlige folk. I det nyeste nummeret av magasinet Glamour sier hun at Gwens kolleksjon er alt for mye "avant garde".

- Personlig vil jeg ikke gjøre det mot kvinner, fordi det er ikke sånn livene deres er, forteller den engasjerte stjernen.

For folk flest

Sarah vektlegger at vanlige folk skal kunne kjøpe klærne hennes.

- Du skal ha mulighet til å shoppe klær for 1000 kroner, forlate butikken med seks handleposer, og fortsatt klare å betale regningene og ta barna med til et spesielt sted på bursdagen deres, sier hun ifølge TeenHollywood.com.

Har vært der selv

Kanskje er det Sarahs tøffe oppvekst som gjør at hun vil selge klær til "kvinnen i gata". Sarah vet nemlig hvordan det er å ikke ha nok penger til fine klær.

- Jeg arvet klærne til søsteren min. Når jeg fikk de var de absolutt ikke moteriktige lenger, forteller den jordnære stjernen.

Følg med på bittensj.com for siste nytt om Sarahs kleskolleksjon.

Lily Alen mot Kate Moss

Om det ikke holder at Sarah Jessica Parker ser stygt på Gwen Stefani, så har også Kate Moss og sangeren Lily Allen viklet seg inn i en lignende diskusjon.

Her er det Lily Allen som går ut mot supermodell-Kate. Kate Moss er som kjent aktuell med sin egen kleskolleksjon hos Topshop, mens Lily Allens kolleksjon for New Look er rett rundt hjørnet.

Lilys kritiserer spesielt størrelsen på Kates klær.

- Jeg har sett et par plagg, de ser kule ut. Men kommer jeg til å gå med dem? Jeg tror ikke jeg passer dem, uttaler hun til The Mirror.

Hun forklarer samtidig at hennes egen kolleksjon passer helt vanlige jentekropper.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning