Gled deg til 2008!

Er du Tyr, Kreps, Skorpion eller Steinbukk, har du spesielt mye å se fram til i året som kommer.

Publisert Oppdatert
Foto: iStockphoto
Foto: iStockphoto
Foto: iStockphoto
Foto: iStockphoto
Foto: iStockphoto
Foto: iStockphoto
Foto: iStockphoto
Foto: iStockphoto
Foto: iStockphoto
Foto: iStockphoto
Foto: iStockphoto
Foto: iStockphoto

I årets første nummer av Det Nye, kan du lese det komplette årshoroskopet for 2008, og lese om hva 2008 vil bringe av kjærlighet, sosiale høydepunkter og karrierefremskritt.

Viktigst av alt, er jo selvfølgelig kjærligheten. Som en liten smakebit på årets store horoskop, gir vi deg kjærlighetshøydepunktene fra årshoroskopet! I siste nummer av Det Nye kan du også lese om hvordan du kommer til å gjøre det i forhold til penger og jobb. Bladet er i salg fra mandag 31. desember.

VÆREN (20/3-19/4)

Du vil prioritere familie, samvær, fritidsinteresser, kjærlighet og trivsel vesentlig høyere enn du pleier. Det påvirker samholdet og andre felles interesser, ikke minst de helsebringende. Parforhold, kjærlighet og sexliv har sine høydepunkter når Venus står deg bi, det vil si 1.-23. januar, 18. februar-12. mars, 6.-30. april, 25. mai-17. juni, 13. juli-5. august, 31. august-12. november og 8.-31. desember. TYREN (20/4-20/5)

Dette er året for å gjøre en større innsats for kjærlighetslivet. Dyrk din partner og sørg for å få nytt liv i forholdet. En skikkelig kjærlighetsferie vil være på sin plass. Har du ikke kjæreste, er det på tide å gjøre noe med det. Det er like før ridderen kommer på sin hvite hest av seg selv. Kjærligheten vil slå ut i full blomst når Venus står deg nærest i periodene 24. januar-17. februar, 12. mars-5. april, 1.-24. mai, 18. juni-12. juli, 6.-30. august, 24. september-18. oktober og 13. november-7. desember. TVILLINGENE (21/5-20/6)

2008 står på mange måter i familiens tegn ettersom skjebneplaneten Saturn har slått seg ned i fjerde felt i horoskopet ditt. Det styrer alt som har med familie, hjem og bolig å gjøre. Det betyr at du vil bruke ekstra ressurser på ett eller flere av disse områdene. Kanskje du skal pusse opp eller flytte? Det kan også tenkes at du er på det punktet i livet der du vil stifte et hjem sammen med kjæresten din. Kjærligheten kan få førsteprioritet, spesielt i periodene hvor Venus er med deg i periodene 1.-23. januar, 18. februar-12. mars, 6.-30. april, 25. mai-1 7. juni, 13. juli-5. august, 31. august-23. oktober, 19. oktober-12. november og 7.-31. desember. Dette er også perioder for forelskelse, større selskapelighet, å dyrke kunstneriske interesser og å gå på byen. KREPSEN (21/6-2 1/7)

Det er mye som skjer sosialt og i parforholdet i 2008. Jupiter, som styrer utvikling og vekst, har nemlig slått seg ned i det området av horoskopet ditt som styrer den slags. Dermed er det duket for spennende og utviklende opplevelser sammen med andre, og ikke minst sammen med kjæresten din. Er du singel, vil det være andre du slår ut håret med. Dette kan også bli året da den store kjærligheten dukker opp. Vær åpen for reiseaktiviteter, studier, kurs og annet som utvider horisonten, for det er i slike sammenhenger du kommer til å treffe mennesker som enten blir venner for livet eller din livspartner. Du vil som alltid bruke mye tid på familien, men du vil være mer på farten enn vanlig. I Venus-periodene vil sjansen for å kapre den store kjærligheten være størst, det vil si fra 24. januar til 17. februar, 12. mars-5. april, 1. oktober-24. mai, 18. juni-12. juli, 6.-30. august, 24. september-18. oktober og 13. november-7. desember. LØVEN (22/7-22/8)

2008 skal regnes blant de mer rolige årene da du lader batteriene. Det gjelder også i privatlivet. Du bør holde fokus på områder som kropp, kost, sunnhet og levesett. Tiden er inne for å slå et ordentlig slag for et godt liv, både ditt eget, partnerens og familiens. Når du kikker i feriekataloger, så tenkt på ferier som gir trivsel. Matlaging av det mer avanserte slaget må gjerne stå på programmet. Interessant nok vil det i år være veien til et mer spennende liv. Det fremmer blant annet forholdet til kjæresten din og gir et bedre kjærlighets- og sexliv. Kjærlighetsgudinnen Venus bakker deg opp i periodene 1.-23. januar, 18. februar-12. mars, 6.-30. april, 25. mai-17. juni, 12. juli-5. august, 31. august-23. september, 19. oktober-12. november og 8.-31. desember. Utover å være perioder for humør, overskudd, kjærlighet, kunst og kreativitet, kan disse tidsrommene også gi forbedringer i jobb og pengesaker. Er du singel, er Venus-periodene ideelle for å gjøre noe med det. JOMFRUEN (23/8-22/9)

Du kommer ikke til å være så medgjørlig og snill fremover som du pleier å være. Du trekker villig det tyngste lasset, men til gjengjeld krever du mer av omgivelsene dine. Det kan derfor oppstå gnisninger i parforholdet eller andre former for samarbeid. Det er som om det omstruktureres over hele linja i livet ditt nå. 2008 blir likevel et godt år. Kjærlighets- og sexlivet synes å bli enda bedre. Og det er et alle tiders år for reise og ferieaktiviteter med kjæreste og venner. Hvis du vil ut og reise, bør du gjøre det i år, 2009 vil ikke være like velegnet. Venus, som står for kjærlighet, økonomi, kunst og kreativitet, er med deg fra 24. januar til 17. februar, 1.-24. mai, 18. juni-1 2. juli, 6.-30. august, 24. september-18. oktober, og 14. november-7. desember. I disse periodene ligger det også an til et heftig sexliv! VEKTEN (23/9-22/10)

Jupiter (utvikling og vekst) passerer gjennom det familiære og vennskapelige området. Det betyr at familien vil ta opp mer tid og krefter enn vanlig, eller at det er snakk om flytting eller oppussing. Det er fint, men pass på at utgiftene ikke løper løpsk. Sørg for faste avtaler med håndverkere og lignende. Vær også nøye når det gjelder lån og finansiering av enhver art. Hell i kjærlighet og økonomi kan Venus gi i tiden 1.-24 januar, 18. februar-12. mars, 25. mai-17. juni, 12. juli-6. august, 31. august-23. september, 19. oktober-12. november og 8.-31 desember. Da vil også sexlivet blomstre som aldri før - men det krever selvfølgelig en viss egeninnsats. SKORPIONEN (23/10-2 1/11)

Også på disse områdene kan du regne med et år da mye glir lettere. Kjærligheten og sexlivet ser inspirerende ut. Har du ingen partner eller kjæreste, vil du ha gode sjanser nå. Det vil ikke skorte på fester og fornøyelser, så det blir sikkert rikelig anledning til å treffe nye mennesker og kanskje en du vil sette ekstra stor pris på. Kjærlighetens høydepunkter kan inntreffe når som helst i løpet av året, men kjærlighetsgudinnen Venus er spesielt med deg fra 24. januar til 17. februar, 13. mars-5. april, 1.-24. mai, 18. juni-12. juli, 6.-30. august, 24. september-18. oktober og 13. november-7. desember. Utover å gi bedre sosialt liv og flere fornøyelser, kan disse perioder også gi fremgang økonomisk. Det er et godt år for reiser og ferier, men husk at du må ta initiativ selv, ting kommer ikke av seg selv. SKYTTEN (22/11-20/12)

Mye tyder på at arbeid, plikter og andre prosjekter du har gående tar oppmerksomhet fra kjæreste og samliv. Det skaper konflikter på hjemmefronten. Dine nærmeste krever å få være med på forhandlinger, ikke minst hvis det blir snakk om flytting eller andre store endringer av bosituasjonen. Året står generelt sett i overraskelsenes tegn når det gjelder bolig, arbeid og fremtidsplaner. Du endrer kurs, enten det er frivillig eller ei. Det er størst harmoni når kjærlighetsgudinnen Venus er på din side, i periodene 1.-23. januar, 18. februar-12. mars, 6.-30. april, 24.mai-1 7. juni, 12. juli-5. august, 31. august-23. september, 18. oktober-12. november og 8.-31. desember. Forelskelse, kjærlighet og sexliv har best betingelser i disse periodene. STEINBUKKEN (21/12-19/1)

Det er deg omgivelsene retter seg etter i det kommende året, så du får det også mer tilfredsstillende på privatfronten. Du vil være vesentlig mer åpen og utadvendt enn du pleier. Du er ikke redd for å uttrykke deg i sammenkomster og er langt mindre sær og innesluttet. Det faller i meget god jord blant dem du omgås, de får større tillit til deg, og du vokser i deres øyne. For øvrig er dette året der oppmuntringene kommer som perler på en snor. Dette smitter positivt over på parforholdet ditt, og skulle du være uten partner, kan dette bli året da du stuper inn i ditt livs kjærlighetsforhold. Kjærlighetsplaneten Venus kan gi ekstra liv i periodene 24. januar-17. februar, 13. mars-5. april, 1.-24. mai, 18. juni-12. juli, 6.-30. august, 24. september-18. oktober og 13. november-7. desember. Disse Venus-periodene legger til rette for forelskelse, samliv og sexliv. De kan også bety flere sosiale fornøyelser. Venus kan også, sammen med Mars, fyre opp under jobb, prestasjoner og økonomi. Men det vil avhenge av hva du selv velger å satse på. VANNMANNEN (20/1-18/2)

De siste par årene har parforhold og samarbeid vært det mest gjennomgripende temaet. Dette er over nå, så også på dette feltet vil bølgene ha roet seg. Du vil leve i større harmoni med omgivelsene, ikke minst med familie og venner. Du vil også få tid til å dyrke egne interesser. Ferier og fornøyelser blir holdt i private rammer. 2008 byr ikke på så gode utenlandsaspekter, så slike reiser må vente til året etter. Faktisk ser det ut til at du er lykkeligst og mest inspirert sammen med noen få utvalgte, eller i din helt private sfære. Yoga, meditasjon, psykiske og psykologiske emner, eller noe annet alternativt, kan komme til å fange oppmerksomheten din. Kjærlighetsplaneten Venus er med deg i periodene 1.-23. januar, 17. februar-12. mars, 6.-30 april, 24. mai-17. juni, 12. juli-5. august, 31. august-23. september, 18. oktober-12. november og 8.-31 desember. Venus setter fart i alt som har med samvær, kjærlighet og sexliv å gjøre, og stimulerer kreativitet, kunst og pengesaker. FISKENE (19/2-19/3)

Det vil bli lettere for deg å mestre jobb og karriere enn privatlivet. Ett eller flere familiemedlemmer får mer bruk for deg, og det forventes at du tar affære. På godt og ondt skal det også omveltninger til i parforholdet ditt. Slik er det når Saturn passerer gjennom det sjuende feltet (parforhold og omgivelser). Det kan bety at du får tatt en viktig beslutning om parforholdet ditt eller et annet viktig forhold. Har det vært problemer over lengre tid, eller om følelsene har dødd ut, vil dette bli oppdaget nå. Heldigvis gir kjærlighetsplaneten Venus gode betingelser i periodene 24. januar-17. februar, 12. mars-5. april, 1.-24. mai, 18. juni-12. juli, 24. september-18. oktober og 12. november-7. desember. I Venus-periodene er du også bedre til å formulere deg. Er du singel, er det god mulighet for å forelske seg og generelt ha det mer morsomt med andre i disse periodene.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning