Gjør det kult å danse for gutter

Dansegeneral Tommy Steine tar gjerne æren hvis dansegulvene på by’n fylles opp av gutter med rockefot.

Publisert Oppdatert

"Skal vi danse" er i gang igjen for andre året på rad. Idol-Tone, Susann Goksør og Trude Mostue er tre av jentene som i år skal svinge seg sammen med blant andre Steffen Tangstad, Kristian Ødegård og Ingar Helge Gimle.

Og i år, som i fjor, vil Guri Solberg og Tommy Steine lede fredags-showet.

I lystige lag
Tommy Steine innrømmer overfor DetNye.no at han ikke er en danseløve selv, men at han er såpass sporty at han danser i lystige lag. Han tror også at programmet han er programleder for kommer til å endre guttas holdning til dans.

- Jeg tror at "Skal vi danse?" kommer til å få flere gutter til å danse på byen. Dessuten er mitt inntrykk at gutter allerede er mye flinkere til å danse på byen i forhold til før, sier Steine.

Han tror frykten for å drite seg ut er en av hovedårsakene til at de som ikke vil danse, ikke gjør det. Så kanskje man bør jobbe med selvhøytideligheten til noen gutter.

Slik får du med kjæresten
Ifølge det amerikanske nettstedet Happenmagazine er det ofte tilpasninger som må til for å få gutten ut på dansegulvet.

Skal du skreddersy et lite opplegg for kjæresten din kan det være lurt å melde på deg selv og kjæresten på et dansekurs. Skyld på at det er du som vil, så kanskje han er litt mer mottakelig.

Et annet tips fra nettstedet er at du kan leie en dansefilm. Dirty Dancing og Flashdance er gode slagere, både for gutter og jenter.

Og sist, men ikke minst: Tenk på hvilke typer sted du drar ham med på. Finn et utested hvor du vet at han liker musikken!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning