Gjenskaper Levi’s-reklame

Sexy David Beckham (31) har gått med på å la buksa falle til inntekt for trengende barn.

Foto: WireImage/All Over Press
Publisert Oppdatert
Foto: Levi's

Er bare formålet godt nok, så ser det ut til at hvem som helst lar klærne falle. Nå har David Beckham gått med på å spille inn en ny versjon av en reklame for Levi's, der han stripper til han bare står i boksershortsen.

Dampende sexy
Reklamefilmen som David Beckham nå skal spille inn om igjen, blir fortsatt stadig vekk kåret til en av de beste reklamefilmene som noen sinne er laget.

Filmen er dampende sexy, laget i 50-tallsstil og ble første gang vist i 1985. Til Marvin Gayes hit I heard it through the Grapevine lot modellen Nick Kamen plaggene falle - ett og ett - til han sto igjen i boksershortsen i vaskeriet. Vitner til opptrinnet var fnisende ungjenter og bestyrtede gæmliser på vaskeriet.

Reklamen sørget for at salget av Levi's 501-buksene økte med hele 800 prosent.

Innsamlingsaksjon på BBC
I David Beckhams versjon av reklamefilmen vil de fnisende ungjentene byttes ut med en av skuespillerinnene fra den populære engelske serien Østkantfolk, og selve strippingen vil skje på et vaskeri fra den samme serien.

Filmen blir laget i forbindelse med innsamlingsaksjonen på BBC, som er til inntekt for barn i nød.

Og dette blir antagelig ikke siste gang vi ser David Beckham på skjermen. Tidligere har det blitt kjent at selveste Tom Cruise vil ha ham til Hollywood for å spille inn en langfilm. En slik film ville fått et ekstremt markedsføringspotensiale, ikke minst i Asia der Beckham er en av de største heltene.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning