Gavetrøbbel for bryllupsgjestene

Det er ikke bare-bare å komme opp med en gave til paret som har alt.

Publisert Oppdatert
Foto: WireImage/All Over Press

Lørdag var dagen alle Cruise-fan og hele kjendisverden hadde ventet på. Tom Cruise fikk endelig sin Katie Holmes, og det hele skjedde i den lille italienske byen Bracciano, nær Roma.

Men når man skal i bryllup kan det være vanskelig å finne ut hva man skal gi i gave. Når de to som gifter seg er Tom Cruise og Katie Holmes kan det være enda vanskeligere.

Vase til tusener
Nicole Kidman er, som de fleste kjenner til, Cruises ekskone. Og selv om hun kan ha blitt ydmyket av Cruises hopping i Oprahs sofa og hans til tider gale kjærlighetserklæringer, er det ingen som kan si at Kidman ikke går med hodet hevet.

Hun sendte av gårde en krystallvase til den nette sum av 18 000 norske kroner, med ønsker om et lykkelig liv sammen. Ifølge In Touch Magazine, kjøpte Kidman Diva Baccarat-vasen da hun shoppet hos Neiman Marcus i midten av oktober.

- Jeg er enklere
Det var på Oprah at Cruise erkjente sin kjærlighet til den unge skjønnheten, og bilder av Cruise som hoppet opp og ned i sofaen som en annen galning, har gått verden rundt. Selv var Oprah ikke bedt i bryllupet, men skal ha tatt det hele med fatning.

- De hadde et begrenset antall gjester, og jeg var ikke en av dem. Det er helt greit, jeg blir ikke bedt i alle folks bryllup. Men nå sliter jeg med å finne en passende gave til paret. Jeg er enklere å shoppe for. Gi meg badeskum og jeg er fornøyd, sier Oprah, ifølge People.

David og Victoria Beckham har den siste tiden vært mye sammen med Tom og Katie. I forrige uke kunne People fortelle at paret fortsatt var usikre på hva de skulle kjøpe til venneparet. Forhåpentligvis har de nå funnet den perfekte presang.

Psykolog?
Elton John og hans partner David Furnish var heller ikke bedt i bryllupet. Men for Elton høres det ikke ut som om det er et savn.

Da han tidligere denne uken var på verdenspremieren av den nye Bond-filmen ble han spurt om hva han ville gitt Tom Cruise i bryllupsgave.

- Nei, det kunne blitt vanskelig. Men kanskje en ordentlig flink psykolog, sa Elton med et smil.

Skulptur av slottet
Borgemesteren i Bracciano, Patrizia Riccioni, har gitt paret en sølvskulptur av slottet der de giftet seg. I tillegg vil hun gjerne gi både Tom og Katie statsborgerskap.

- De har gjort utrolig mye for vår lille by, sier hun til nyhetsbyrået AP.

Og for å få en følelse av hvor rike paret egentlig er, kan det nevnes at Tom har kjøpt en privat jet til Katie i anledning bryllupet. Prisen er den nette sum av 20 millioner dollar.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning