Fra Årets Ansikt til hårmodell

I 2001 ble Anette Unger kåret til Årets ansikt. I går ble hun kåret til The Definitive Define Model 2007.

Publisert Oppdatert

26 år gamle Anette Unger ble i går kåret til The Definitive Define Model 2007. Hun konkurrerte med 4000 andre jenter om tittelen, og ble både sjokkert og glad da konferansier for kvelden, Mariann Thomassen, ropte opp navnet hennes.

- Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle vinne. Jeg liker ikke å stikke meg frem, men det er selvfølgelig veldig moro å bli kåret, sier hun til DetNye.no, og legger til at hun var vettskremt før vinneren ble ropt opp.

Mann og barnehage

Hva som skjer videre er hun ikke helt sikker på. Hun tror det kan bli en del jobbing, men håper ikke det går for mye utover alt hun har hjemme.

- Jeg er gift og jobber som pedagogisk leder i en barnehage hjemme i Hammersåk, så jeg håper ikke det går for mye ut over jobben, sier hun.

Etter at hun ble kåret til Årets Ansikt i 2001 ble det en del modell-jobbing, men Unger syntes det er litt deilig at det har roet seg.

- Nå er jeg klar for hva nå dette bringer, og jeg gleder meg til å ta fatt på Define-jobbingen. Jeg er kjempespent, sier Anette.

Skandinavisk skjønnhet

Juryen besto av modell og programleder, Kathrine Sørland, MTV-programleder Charlotte Thorstvedt, modell Silvany Bricen, designer Nora Farah og Define-frisør og juryformann, Lise Holm-Glad.

- Vi var enige fra begynnelsen, men det var ganske hardt. Før jentene gikk catwalken vekslet jeg mellom et par stykker, men da de var ferdige var jeg helt sikker på hvem som kom til å vinne, sier en fornøyd Holm-Glad til DetNye.no.

For Kathrine Sørland var det også ganske greit å si hvem som var favoritten.

- Jeg håpet det ville bli Anette. Hun har et karismatisk ansikt, et vinnende smil og selvfølgelig et flott hår, sier hun til DetNye.no.

- Men er det ikke vanskelig å se hvem som er best når det er så mange flotte jenter?

- Helt klart, men man ser også fort hvem som passer og ikke. Her var det viktig å tenke på hva vinneren skulle gjøre, og vi fant ei jente som passet perfekt. Hun har et skandinavisk utseende, og jeg er sikker på at hun kunne jobbet flere steder ute i verden, sier Katrine.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning