Fjellpåske for kjendisene

Det blir fjellpåske for Guri Solberg, Charlotte Thorstvedt og Katrine Sørland. Men Mina Hadjian, hun skal til varmere strøk.

Publisert Oppdatert
Foto: TV 2
Foto: Elin Davidsen
Foto: Elin Davidsen
Foto: Kim Nygård

Kjendisene nyter godt av påskeferie, etter hektiske sesonger på både skjerm og i radio.

Og selv om statistikkene fra SSB viser at de fleste holder seg hjemme i påsken, reiser kjendisene gjerne bort.

Fjellpåske for vestlendingene

Den blide programlederen fra "Skal vi danse" Guri Solberg, har sterke tradisjoner i påsken, og tradisjonene brytes heller ikke i år.

- Det blir først Vossa-jazz i palmehelga, så blir det opp på Møre for å stå på snowboard og ski. egentlig pleier jeg å jobbe på festivalen, men i år tror jeg at jeg bare skal være med og kose meg, sier hun til DetNye.no.


MTV-programleder Charlotte Thorstvedt er ei sporty og aktiv jente. Hun trener yoga og prøver å komme seg på treningsstudio så ofte hun kan.


Men i påsken skal hun ikke drive innendørs aktiviteter. Da er det nemlig favorittaktiviteten som gjelder.

- Det blir fjellpåske på meg. Jeg skal opp til Haukeli og stå på snowboard, sier en fornøyd Charlotte til DetNye.no. Ja takk, begge deler

Mens de andre skal være mest på et sted i påsken, fortoner uken seg litt annerledes for modell og Top Model-programleder Katrine Sørland.


Hun skal tilbringe påsken både i byen og på fjellet.

- Vi skal først være litt i Stavanger, før vi drar til farmor i Sauda. Det er perfekte skibakker der, så det blir nok en del slalåm, sier hun.

Som seg hør og bør blir det også god mat når det er besøk hos besteforeldre.

- Jeg har hørt rykter om at farmor allerede har laget kjøttkakene, ler Katrine.

Etter å ha vært i Sauda blir det hjem til Oslo hvor hun skal være juryformann i Frøken Norge-finalen. Radioreporter til varmere strøk

Etter noen stormfulle uker er det godt for Mina Hadjian å få påskeferie. Og hun skal langt bort.

- Jeg vil ikke si akkurat hvor jeg skal, men jeg kan si så mye at jeg skal til et sted som er varmt. Jeg pleier å ha bypåske i London, så det blir litt rart å gjøre noe annet. Men jeg gleder meg veldig, sier hun til DetNye.no.

- Foretrekker du bypåske fremfor fjellpåske?

- Uten tvil. Jeg skjønner ikke helt meninga med fjellet i påsken. Det siste jeg vil gjøre etter en lang vinter, er å forlenge den med en uke til, sier hun.


For Mina smaker denne påskeferien ekstra godt. Det har vært flere tunge tak i vinter, og nå skal hun endelig komme seg litt bort.

- Hadde jeg ikke tatt meg ordentlig påskeferie nå, vet jeg ikke om det hadde blitt mer radio på meg. Og det er jo radio jeg brenner for og har lyst til å jobbe med, sier den frittalende reporteren.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning