Farskap til besvær

Det å være barn av en kjendis innebærer ikke nødvendigvis bare gull og grønne skoger.

Internasjonal presse har lenge spekulert i om Dianas antatte elsker, James Hewitt (t.h.) er prins Harrys egentlige far. (Foto: WireImage)
Internasjonal presse har lenge spekulert i om Dianas antatte elsker, James Hewitt (t.h.) er prins Harrys egentlige far. (Foto: WireImage)
Publisert Oppdatert
DNA-prøver beviste at Eddie Murphy er far til Melanie Bs datter. (Foto: WireImage)
DNA-prøver beviste at Eddie Murphy er far til Melanie Bs datter. (Foto: WireImage)

Listen over kjendiser som nekter for å være far til sine barn er ganske lang. Både blant de kongelige og andre mer eller mindre kjente personer finnes det dem som har svin på skogen, men det er selvfølgelig også dem som blir uskyldig beskyldt for å ha gjort noen gravide.

Mor hadde rett

Tidligere Spice Girl Melanie Brown og skuespilleren Eddie Murphy fikk medienes oppmerksomhet da datteren Angel Iris ble født. Melanie hevdet at Eddie var faren, men skuespilleren nektet. Det viste seg imidlertid at mor hadde rett i dette tilfellet.

Innrømte det hele

Det samme gjorde det da Goran Visnjic, bedre kjent som Dr. Luka Kovac i Akutten, nektet farskap til resultatet etter et sidesprang med en kroatisk kvinne. Det gikk likevel ikke så langt som til farskapstesting i dette tilfellet, for Visnjic tok til fornuft og innrømte det hele rett før testen skulle finne sted.

Hvem er pappa?

Datteren til Anna Nicole Smith er et annet kjendisbarn som måtte vente litt med å få vite hvem som var pappa, og de aktuelle kandidatene var Howard Stern og Larry Birkhead. DNA-testen viste at det var sistnevnte som skulle ta seg av den lille jenta etter at moren døde.

Penger og verdighet

Som sagt er det også dem som blir urettmessig beskyldt for å ha gjort kvinner gravide, for det finnes dem som vil utnytte en affære med en kjendis til å håve inn noen ekstra kroner.

Skuespilleren Bill Cosby mottok krav fra en 22 år gammel kvinne som påsto at hun var hans datter. Kvinnen tilbød ham å betale for taushet, men det var Cosby som trakk det lengste strået. Han var ikke kvinnens far og kunne beholde både pengene og verdigheten.

Far hadde rett

Prins Albert har brukt noen år på å finne kvinnen i sitt liv, men han har brukt tiden godt.

To barn har han fått gjennom årene. Albert har påtatt seg farskapet for dem begge, men da han ble konfrontert med enda et barn som angivelig skulle være hans, sa han stopp. Testen viste også at han hadde rett.

Far til en prins

Når vi først beveger oss innenfor den kongelige verden, kan man ikke unngå å nevne diskusjonene rundt Prins Harry i Storbritannia. Etter at Diana døde, har det summet rykter om at det ikke er Prins Charles som er faren, og presse over hele verden sammenligner bilder av Harry og Dianas påståtte elsker, James Hewitt. Er likheten tilfeldig? Tiden vil vise om vi får svaret på dette.

Kilde: www.celebrity-babies.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning