Får selvtillit av å være på TV

Programleder Guri Solberg synes hun ser ekstra fin ut når hun ser seg på skjermen.

Publisert Oppdatert
Guri Solberg er klar med nok en sesong av Skal vi danse.
Guri Solberg er klar med nok en sesong av Skal vi danse.

Som en typisk jente som liker å dolle seg opp, synes hun at hun har fått drømmejobben som programleder i "Skal vi danse?" på TV 2.

- Jeg er jo jente, og som mange andre jenter må jeg jo si at jeg liker det glamorøse. Når jeg får på meg de fine kjolene i programmet føler jeg meg veldig glamorøs. Det er stas å få lov til å ikle seg så fine klær, sier Guri.

Guri har allerede vært gjennom to direktesendinger den andre sesongen av det populære danseprogrammet. Sammen med makkeren Tommy Steine skal hun også i år sørge for at publikumet får sett sine favoritter danse hver fredag.

Ser fresh ut på scenen
Hun innrømmer at hun har beholdt noen av kjolene hun har hatt på seg i programmet.

- Hvis jeg har en dårlig dag, skjer det ofte at jeg tar på meg en kjole. Og jeg må si at det hjelper. Da vi etter første program i fjor fikk terningkast to og tre i VG og Dagbladet tok jeg på meg kjole før jeg gikk ut. Og det funket, smiler hun.

- Men hvordan er det å se på seg selv på tv?

- Det er mange som tror at det å stå på TV kan gi deg dårlig selvtillit, fordi man blir så oppmerksom på sine feil. Men min erfaring er at det er motsatt. Når de bak scenen får sminket meg og plukket ut de flotte klærne mine, så ser jeg jo så fin ut! Jeg kan våkne opp trøtt og kvisete, men når jeg står på scenen så ser jeg så fresh ut, sier Guri.

Ikke opptatt av merker
Klesstilen til Guri er komfortabel og hverdagslig, og hun hevder selv at hun ikke bruker så veldig mye penger på klær.

- Jeg er opptatt av klær. Men da mener jeg om de er fine, og ikke om de er av det ene eller av det andre merket, sier hun.

Og det er mange som ikke kjenner igjen den glamorøse programleder-Guri med den mer alminnelige versjonen de ser på gata.

- Det er mange som sier at jeg ikke ligner på meg selv når de møter meg. Men det er jo dette som er meg. Det er dette som er ekte vare, sier hun og slår ut med hendene.

- Du har tidligere snakket om at jenter må slutte å bekymre seg så mye. Hva mener du med det?

- Unge jenter må begynne å drite i ting. Jeg har sagt det før i intervjuer, og når jeg sier det så sier jeg det like mye til meg selv som til dem. Det er så typisk at vi jenter bruker så mye tid på å tenke og å analysere om hvordan andre ser på oss. Det er viktig at vi prøver å drite litt i det. Man må ikke bli avhengig av å høre andre si positive ting, mener Guri.

PS! Blir du også glad av kjoler? Sjekk lenkene fra motevisninger i London og Milano til høyre.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning