Falskt og trendy

Nå bruker alle i Hollywood falske øyevipper. Her er triksene kjendisenes makeup-artist bruker for å feste dem.

Foto: Elin Davidsen
Publisert Oppdatert
Foto: Elin Davidsen

Falske øyevipper er den store trenden i Hollywood for tiden. Øynene er viktigere enn noen gang, og som den kjente makeup artisten Troy Surrat sier: Øynene er vinduet til sjelen. Og da er det jo fint med flotte, blafrende gardiner.

Bruk speil under haka

Det er ikke alltid like lett for nybegynnere å feste slike falske øyevipper. Vi spurte Troy om han kunne dele noen gode tips til DetNye.nos lesere.

- Et godt triks er å holde et speil under haka og kikke ned. Det gjør det lettere å feste vippene fordi du ikke kikker rett på øynene, sier Surrat til DetNye.no

Surrat er makeup-artist for Maybelline, samtidig som han jobber tett på stjernene i Hollywood. Han har blant andre sminket Charlize Theron, LeAnn Rimes, Paris Hilton og Mary J. Blige.

- Når jeg bruker falske øyevipper på mine klienter, bruker jeg som oftest individuelle vipper. Du kan jo få vipper i alle former og farger, men jeg syntes det er lettere og blir penere med individuelle enn med hele buer, sier han. Begynn ytterst

Når du fester vippene er det lurest å begynne ytterst og jobbe deg innover. Vent med maskaraen til vippene er festet og tørket. Og et godt tips til slutt er å bruke vippetang.

- Bruker du ikke vippetang kan du ofte se at de falske vippene har en annen vinkel enn dine naturlige vipper, sier Surrat. Øvelse gjør mester

Skal du i bryllup, på byen eller i annet selskap er det ikke noe lurt å legge øyevipper for første gang. Det er som så mye annet, øvelse gjør helt klart mester.

- Det er vrient å legge dem på. Noen ganger er det kanskje lurt å få ei venninne til å hjelpe til, råder Troy.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning