Få luksus i posten

Nå er designerveskene bare et par tastetrykk unna.

Publisert Oppdatert
Foto: WireImage/All Over

De fleste jenter drømmer om å eie en Prada-veske eller en Dior, en Chloé eller en Marc by Marc Jacobs. Uheldigvis er disse veskene så dyre at det ofte blir med drømmen.

Shop fra de største

Nå er derimot redningen her. Du kan leie en designerveske og bytte den ut når du selv måtte ønske det, skriver Dagbladet.no.

Den svenske gründeren Jessica Hjerpe har startet uteleie av designvesker på nett. På nettbutikken Fnitter kan du finne vesker fra verdens største og mest populære designere.

- Det er en utrolig behagelig måte å shoppe på. Om du vil ha en ny veske holder det at du har internettoppkobling, sier Hjerpe til svenske dn.se.
Rastløse og handletrengende

En veske som til vanlig koster 12 000 kroner kan leies på Fnitter for 795 kroner per måned, tilsvarende omkring 26 kroner om dagen.

Hjerpe tror utleie er et marked som ikke har blitt prøvd ut så mye som andre marked. Til dags dato er det mest biler, filmer og smoking vi vanligvis leier.

- Vi blir bare mer og mer rastløse, noe som også viser seg i alt vi kjøper. Derfor passer det jo mye bedre å leie en rådyr designveske, enn å kjøpe den, sier hun til dn.se.

Å leie er nytt i Sverige og Norge, men har en stund vært stort både i Japan, USA og Storbritannia. Nylig kom også Danmark med sin første nettbutikk.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning