- Er du Kate Bush?

Snart kommer boken med verdens morsomste kontaktannonser.

Publisert Oppdatert

David Rose gir ut boken "They Call Me Naughty Lola". Boken skal inneholde kontaktannonser som spenner fra det geniale til det absurde.

Vi har funnet fram noen smakebiter fra boken, som presenteres på Ananova.com. Se hvordan det også kan gjøres når du jakter på kjærligheten.

Nedtur- Jeg har skilt meg fra bedre menn enn deg. Og gått med dyrere sko enn jeg har nå. Så ikke tro at å sette inn denne annonsen er den verste nedturen jeg har hatt. Sensitiv kvinne, 34.

Noe å hente- List opp dine ti beste album. Jeg vil bare vite om det er noe jeg skal beholde når vi skiller oss. Praktisk og framsynt mann, 35.

Ærlighet- At du kjøper middag til meg, betyr ikke at jeg kommer til å ligge med deg. Jeg kommer nok til å ha sex med deg likevel. Ærlighet er ikke et tema. Mann, 38.

Beklager- Min drømmekvinne er en mann. Beklager, mamma.

Kate Bush- Er du Kate Bush? Skriv til besatt mann (36). Obs: De som ikke er Kate Bush, trenger ikke å svare.

Nå igjen- Moden gentlemann, 62, vellagret, fin grå hårfarge, sprek og aktiv, skarp i hodet og upåvirket av alle kravene i det moderne samfunnet søker...faen, jeg må tisse igjen.

Dramatisk- Hore i senga, sjef på kjøkkenet. Kvinne med blandede prioriteringer (37) søker mann som kan kaste en god salat.

Nærsynt- Skallet, kort, feit og stygg mann, 53, søker nærsynt kvinne med enorm seksuell apetitt.

Arv- Romantikken er død. Så også min mor. Mann, 42, med stor arv.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning