En charmerende trend

Charms er symboler som betyr noe for deg. Hollywoodstjernene digger dem.

Foto: WireImage/All Over
Publisert Oppdatert
Jessica deler raust ut charms til kollegaene sine, men diamantene beholder hun selv.
Jessica deler raust ut charms til kollegaene sine, men diamantene beholder hun selv. Foto: WireImage/Allover

De små anhengene har tatt helt av i USA denne sommeren, blant stjernene som har spritet opp antrekket med charms finner vi Cameron Diaz, Heidi Klum, Salma Hayek og Mariah Carey.

Brukes overalt

Charms er rett og slett små symboler, som representerer noe som betyr noe for deg. Tradisjonelt har de vært festet på armbånd, for å samle små, dinglende minner.

For eksempel har det vært vanlig å gi bruder slike armbånd i bryllup, med en charm for selve festen og masse plass til å samle symboler som betydde noe for deg videre. Også i dåp kan man gi charms i gave.

Men det er selvfølgelig ingenting i veien for å gå med det selv om du verken er nyfødt eller gifteklar.

Og hvorfor skal man begrense seg til å ha de på armbånd? De funker like bra på kjeder, til å fiffe opp bager, eller som dekorasjon på bordkort eller vinglass. Siden de kommer i alle former, farger, materialer, størrelser og motiv blir det lett å være trendy og personlig samtidig.

Hjerter og hundebein

Enten du er glad i sko, har et oppheng på hodeskaller eller stolt av stjernetegnet ditt kan du finne noe som representerer deg. Tyra Banks har visstnok valgt ut englevinger, hjerte og et hundebein.

Jessica Simpson er mest kjent for å være blond, men nå har hun bevist at hun er gavmild også. Etter at innspillingen av hennes nye film "Major Movie Star" var ferdig ga hun alle som hadde vært med, både foran og bak kamera, spesiallagde charms - en sjarmerende gest og en trendy gave.

Jessica og crewet spilte inn i Louisiana, derfor fikk hun designet charmsene som nettopp staten Louisiana. Et minne om filmen, men kanskje også et lite plaster på såret - ryktene har gått om Jessicas divanykker på settet...

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning