Elettra fronter skjønnhetsmerket

Isabella Rossellinis datter blir nytt ansikt for Lancôme.

Publisert Oppdatert

I dag lanserte Lancôme sitt nye ansikt. Og kvinnen som skal på plakater verden over er ingen ringere enn Elettra Rossellini Wiedemann, datter av skuespiller og modell Isabella Rossellini.

Elegant og intelligent
Elettra er student, miljøaktivist og modell, og Lancôme mener hennes energi, lidenskap og livsglede gjør henne til en perfekt representant for det franske skjønnhetsmerket.

"Bare ved å betrakte henne og lytte til henne, forstår man hvordan hun kommer til å bidra med sin eleganse, intelligens og optimisme i forhold til Lancômes visjon om kvinner," sier Odile Roujol, General Manager for Lancôme International, om Elettra i en pressemelding.

Elettras første kampanje er for hudpleie, og lanseres i Asis i slutten av 2006. Øvrige reklamekampanjer vil bli lansert verden over fra og med januar 2007.

Gammel venn
Elettra burde ikke ha noe problem med å kjenne til merket Lancôme, da moren representerte giganten i hele 14 år. Og også moren ble henrykt da datteren skrev under avtalen.

- Da Elettra fortalte med at hun hadde gjort en avtale med Lancôme føltes det som om jeg ble gjenforent med en god venn, sier Isabella.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning