Ekte kjendiskjærlighet

Hvilke par holder sammen i Hollywood? Se eksemplene her!

Jamie Lee Curtis og ektemannen Christopher Guest holder sammen i tykt og tynt.
Jamie Lee Curtis og ektemannen Christopher Guest holder sammen i tykt og tynt. Foto: WireImage/All Over
Publisert Oppdatert

I Hollywood skiller og gifter de seg i toppfart. Det er vanskelig til enhver tid å følge med på hvem som dater hvem. Men noen par ser ut til å holde sammen i onde og gode dager.

Giftet seg med ungdomskjæresten

Sangeren Jon Bon Jovi (45) giftet seg med high school-kjæresten Dorothea Hurley 29. april i 1989. Det er ikke det at Jon Bon har manglet tilbud fra lekre damer opp gjennom årene, men han har alltid vært bevisst på ikke å gi opp på ekteskapet. Tross alt har Dorothea elsket ham lenge før han ble berømt og rik. Paret har fire barn sammen.

Den australske skuespilleren Hugh Jackman (38) giftet seg med sin store kjærlighet, Deborra-Lee Furness, i 1996. De to møtte hverandre etter å ha spilt i TV-serien Correlli. Paret adopterte barna Oscar Maximillian og Ava Eliot da de skjønte at de ikke kunne få barn.

Det kjente skuespillerparet Jamie Lee Curtis (48) og ektemannen Christopher Guest (59) giftet seg i 1984, og har holdt sammen siden. Sammen har de to adopterte barn. Fant kona på universitetet

America Ferrera (23) holder fortsatt sammen med kjæresten Ryan Williams som hun møtte da han var student. Hun hjalp ham å lage en studentfilm da det sa pang. De er ikke forlovet, men har heller ingen planer om å skille lag her i livet.

Matthew Fox (40), mest kjent fra Lost, har vært gift med kona Margherita Ronchi siden 1991. Matthew møtte sin store kjærlighet ved Universitetet i Colombia hvor de studerte sammen. Hun er en tidligere catwalk-modell.

Steven John Carell (44) fra TV-serien The Office, er trofast mot sin kjære kone Nancy Walls. Nancy, som selv er skuespiller, har medvirket i flere episoder av The Office sammen sin mann. De har to barn sammen, og kan skryte av et 12 års langt ekteskap så langt.

Justin Chambers (36) som spiller Dr. Alex Karev i Grey's Anatomy har vært gift med sin kjære Keisha Chambers i 14 år nå. Den kjekke skuespilleren har fem barn med kona.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning