Eks-prinsesse lanserer smykker

Den tidligere prinsessen Sarah Ferguson har god erfaring med eksklusive juveler. Nå lanserer hun sin egen smykkesamling.

Publisert Oppdatert
Foto: WireImage/All Over Press

For ti år siden ble Sarah Ferguson skilt fra den britiske prins Andrew. Siden da har hun forsøkt mange forskjellige karriereveier for å tjene sine egne penger. Nå er det en egen smykkekolleksjon fra eks-prinsessen som skal sørge for penger i kassa.

Rett før helgen lanserte hun kolleksjonen med ringer, halsbånd, øredobber og armbånd som alle er laget av en laboratorie-dyrket edelsten med navnet moissanite. Stenen har de siste årene blitt svært populær i smykkeproduksjoner fordi den ligner veldig på diamanter, men koster bare en brøkdel.

Men det er ikke bare Fergie selv som tjener på smykkekolleksjonen. En del av inntektene skal gå til eks-prinsessens veldedighetsfond, som jobber for å bedre kårene for fattige barn i hele verden.

- Hver gang du bruker smykker fra min kolleksjon, får barn stjerner i øynene, reklamerte Fergie i følge nyhetsbyrået Reuters under lanseringen i Los Angeles på fredag.

Sarah Ferguson vil også fungere som talsmann for selskapet K&G Creations, smykkeprodusenten som er ledende på moissanite-produksjon.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning