Duften av Sarah Jessica

Sarah Jessica Parker ligger ikke på latsida. Nå lanserer hun parfymen Covet.

Sarah Jessica Parker er en flittig forretningskvinne. Nå lanserer hun sin andre parfyme. (Foto: WireImage/All Over)
Sarah Jessica Parker er en flittig forretningskvinne. Nå lanserer hun sin andre parfyme. (Foto: WireImage/All Over) Foto: WireImage/All Over
Publisert Oppdatert

Det er ikke mer en enn måned siden Sarah Jessica Parker lanserte sin egen kleskolleksjon Bitten. Deretter signerte hun kontrakt for å spille i en film basert på tv-serien Sex og singelliv. Og nå lanserer den ivrige 42-åringen jammen meg en ny parfyme også.

Duften av NY

Sarah Jessica Parker, best kjent som Carrie Bradshaw i den populære tv-serien Sex og Singelliv, kunne ikke gjort annet enn å lansere sin nye parfyme, Covet, midt i tjukkeste New York. I dag presenterte hun stolt den nye duften for spente tilskuere i varehuset Macy's ved Herald Square.

Covet er Sarah Jessicas andre parfyme, og med reklameplakater rundt hvert eneste amerikanske gatehjørne, kommer parfymen garantert til å bli et fast innslag på badehylla til mange Sex og Singelliv-fans rundt om i verden.

Stjeler sin egen parfyme

Sarah Jessica har gått nye veier for å markedsføre duften. I tv-reklamen for parfymen spiller hun rett og slett en sleip versjon av seg selv. Den spinkle skuespilleren stormer inn i en butikk i Paris, stjeler sin egen parfyme, men løper så rett i armene på en fransk politimann.

Reklamen er garantert myntet på Sex og Singelliv-fans, som gjenkjenner Sarah Jessica som den shoppinggale og distré Carrie Bradshaw. Men å oppfordre folk til å stjele parfymen er kanskje i drøyeste laget?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning