Drømmer om bryllup

Sienna Miller røper at hun har lyst på kjernefamilie med mann og barn.

Publisert Oppdatert
FLAU: Under innspillingen av Factory Girl ble Sienna Miller plutselig bekymret for hva mamma og pappa ville si.
FLAU: Under innspillingen av Factory Girl ble Sienna Miller plutselig bekymret for hva mamma og pappa ville si. Foto: FOTO: Bulls

Smellvakre Sienna Miller (25) har hatt mang en mann på kroken, men mistet dem alle idet hun drar dem inn til land. Men nå er hun klar for å slå seg til ro med mann og barn.

Falt for motspilleren

Sist uke ble det kjent at Sienna skal ha falt for motspiller Matthew Rhys (32), men ingen av dem har foreløpig villet kommentere forholdet.

- Da min søster Savannah var 24 hadde hun følelsen av at hun hadde blitt sittende igjen på gjerdet. Nå er jeg 25, og jeg har ingen, sier en frustrert Sienna ifølge Female First.
Vil ha kjernefamilie

Sienna tror at det er hennes oppvekst med skilte foreldre som gjør at hun vil slå seg til ro, og bevise at også hun kan være del av en såkalt «kjernefamilie».

- Dersom man har skilte foreldre, strekker man seg alltid etter det familielivet man selv ikke fikk oppleve, mener «Factory Girl»-stjernen.

Før Matthew Rhys kan Sienna skilte med å ha vært forlovet med Jude Law og kjæreste med både Daniel «Bond» Craig og modellen Jamie Burke.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning