Dette lyver de om

Det er flaut å bli tatt i løgn, men kanskje ekstra flaut hvis du er en stor kjendis i Hollywood.

DNA-bevis eller ikke DNA-bevis, Boris Becker kunne neppe ha holdt ut lenge med påstandene om at vesle Anna (7) ikke var resultat av eventyret med Angela Ermakova (t.h.). (Foto: WireImage.com)
DNA-bevis eller ikke DNA-bevis, Boris Becker kunne neppe ha holdt ut lenge med påstandene om at vesle Anna (7) ikke var resultat av eventyret med Angela Ermakova (t.h.). (Foto: WireImage.com) Foto: WireImage.com
Publisert Oppdatert
Rebecca Loos' ville historier om David Beckham var kanskje bare sprøyt? En av dem lyver, det er helt klart. (Foto: WireImage.com)
Rebecca Loos' ville historier om David Beckham var kanskje bare sprøyt? En av dem lyver, det er helt klart. (Foto: WireImage.com) Foto: WireImage.com
At Bill Clinton løy om forholdet til Monica Lewinsky, ble klart etter at kjolen hennes hadde vært en tur hos CSI. (Foto: WireImage.com)
At Bill Clinton løy om forholdet til Monica Lewinsky, ble klart etter at kjolen hennes hadde vært en tur hos CSI. (Foto: WireImage.com) Foto: WireImage.com

Den kanskje aller flaueste løgnen kom fra president Bill Clinton, da han på 90-tallet stirret inn i tv-kameraene, pekte og sa "jeg har aldri hatt noen seksuell forbindelse til den kvinnen, Monica Lewinsky".

Noen uker senere viste DNA-prøver at sædflekkene(!) på frøken Lewinskys yndige, blå sommerkjole, tilhørte Mr President. Oooops!

I 1998 ble Clinton stilt for riksrett fordi han løy under ed om forholdet til Monica.

Fra svart til hvit

At Michael Jackson lyver når han påstår han har hatt to neseoperasjoner, er ganske sikkert. Hva han har gjort med hudfargen sin, og hvilket forhold han har til unge gutter, får vi kanskje aldri svar på.

Det samme gjelder oppriktigheten til O.J. Simpson, som sa at han skulle bruke resten av livet på å finne sin kones virkelige morder.

Beckham og Becker

Om Rebecca Loos løy om sine erotiske opplevelser med David Beckham, forblir muligens et mysterium.

Men en idrettsutøver som til slutt tilsto å ha hatt et lite sidesprang, er tennisesset Boris Becker. Etter en kjappis på toalettet på en restaurant i London i 1999, ble Angela Ermakova gravid med Beckers barn.

Først nektet Boris for det hele, men etter en DNA-test innrømte han alt. I fjor fikk han også delt omsorgsrett for datteren Anna.

Stadig yngre

At stjernene lyver på alderen er kanskje forståelig, men enkelte av dem bør ha en kalkulator for hånden. Whoopi Goldberg sa i 1993 at "endelig, i en alder av 37, har jeg oppnådd kvinnelig følsomhet". Bare synd at hun i 1983 sa at hun var 33 år.

Nick Nolte gikk motsatt retning, og påsto da han var i 50-årene, at han faktisk var en svært ungdommelig 70-åring. Luringen.

Ingen slår imidlertid forfatteren Ernest Hemingway, som dro for å delta i den spanske borgerkrigen, men endte på stranden med en forferdelig solskade (de hadde ikke solfaktor 50 på 1930-tallet). "Krigsskade", kalte han det.

I Det Nye nummer 5, som er i salg nå, kan du lese om når og hvorfor Johanna Grønneberg, Christian Strand og Mina Hadjian drar en hvit løgn.

Kilder: Wikipedia.com og iVillage.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning