Det store babyåret

2008 kan bli tidenes mamma-år for Hollywood-kjendisene.

Publisert Oppdatert
Foto: WireImage/All Over

Et stort knippe kjendiser har nemlig den siste tiden meldt at de er med barn.

Godt modne mødre

Stjernene som er store i dag, var også store for fem år siden. Det betyr at de har vokst noen år i rampelyset, og at de føler kanskje det er på tide å sette familien foran karrieren en stund.

Både Halle Berry (41), Cate Blanchett (38), Mary J. Blige (36) og Jennifer Lopez (38) er i godt moden alder for å få barn, men likevel er det bare Cate Blanchett som har barn fra før. Bekymret for barnet

Det ble godt mottatt da Christina Aguilera (26) sist uke endelig bekreftet sin graviditet. Like stor begeistring var det ikke da radmagre Nicole Richie (26) kunngjorde sin graviditet. Folk var rett og slett urolige for Nicole og barnets helse, siden Nicole har lidd av spiseforstyrrelser. Men det ser ut til at Nicole har oppfattet alvoret med å ha et barn i magen, og ser unektelig sunn og frisk ut.

«Heksen Sabrina», Melissa Joan Hart (31), har fortalt at hun er gravid med sitt andre barn, mens artisten Lauryn Hill (32) venter sitt femte barn med Bob Marleys sønn, Rohan Marley.

Voksende mager har også satt i gang spekulasjoner om andre store stjerner kan være gravide. Blant disse finner vi blant andre supermammaene Katie Holmes (28) og Angelina Jolie (32).

Med dette utvalget av superstjerner må vel 2008 sies å bli et av tidenes største babyår i Hollywood?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning