- Det sa bare pang!

Mari og Reinert møttes gjennom Det Nye. Nå er de gift!

Foto: Mona Rolfsdatter Olsen
Publisert Oppdatert
Foto: Faksimile Det Nye

I september i 2004 bestemte Mari Brodin seg for å skrive inn en kontaktannonse i Det Nye. Hun hadde gjennom åtte år abonnert på Det Nye og ved flere anledninger kikket på de andre annonsene på Kontakt-sidene.

- Jeg fikk ti svar, og syntes det var ganske bra. Jeg svarte på én, og slengte én i skuffen. Han jeg slengte i skuffen hadde ikke bilde og bodde langt unna, forteller Mari til DetNye.no.

Gikk fort unna

Etter et par måneder tok hun frem brevet i skuffen. Det var noe ved denne Reinert Møllevik hun ikke klarte å sette fingeren på, så hun tok sjansen og skrev tilbake.

- Etter at jeg skrev tilbake, gikk alt veldig fort. Vi møttes for første gang 1. februar 2005 - og i august samme året flyttet vi sammen. Han bodde 80 mil unna, så vi fant ut at vi måtte flytte sammen, ler hun.

29. juli i fjor giftet de to seg i Kongsvinger kirke.

Ble tipset av kollega

Hun forteller videre om den lille solskinnshistorien. Tre dager etter første møte tok Mari med seg sine to barn og dro på besøk til Reinert. Etter å ha vært sammen i to uker, dro Mari og barna hjem igjen - og tok med Reinert og hans seks barn på lasset.

- Ja, vi er utrolig mange nå. Men det er mest til jul og andre høytider at vi er sammen alle sammen. Og det er jo bare utrolig koselig, sier hun.

- Men hvordan så Reinert annonsen?

- Reinert jobbet på en båt hvor det bare var gutter. Men så fikk de ei jente om bord, og hun abonnerte på Det Nye. Hun leste annonsen og gikk rett bort til Reinert og sa at dette var dame for han, sier Mari.

Bare noen dager senere tok Reinert mot til seg og svarte på annonsen. Det har han ikke angret på!

Har du også lyst til å finne lykken gjennom Det Nye? Klikk her for å registrere deg gratis hos vår samarbeidspartner på internett-dating.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning