Derfor ser de på pupper

Det er ikke bare for sexen sin skyld at guttene ser på pupper. Noen ganger er det bare for å føle seg trygge.

Publisert Oppdatert

Det er ikke lett å bli klok på hvorfor gutter er så oppsatt av pupper. Alle vet jo at de egentlig er forbeholdt babyer, mens det er menn som ender opp med å leke med dem. Spørsmålet har blitt spurt uttallige ganger, men det er ikke alltid like lett å få et klokt svar på hva som er så stas.

Roer ned
Det amerikanske nettstedet Askmen.com har tatt saken i egne hender og stilt guttene til veggs. Og svarene kan muligens overraske deg noe.

Skal vi tro nettstedet er en av grunnene at pupper roer guttene ned. I en verden full av hardt arbeid, krangling og stress, er puppene helt motsatt. De er myke, gode å ligge inntil, og de truer ikke guttene på noen som helst måte.

Fruktbar og feminin
En annen årsak til at guttene liker pupper, er at de er et symbol på fruktbarhet. Uansett hvor store eller små pupper jentene har så er puppene et tegn på at dama er feminin, og at hun kan bringe slekten hans videre.

Ifølge Charles Darwin og hans teorier velger vi partnere ut i fra hva vi ser på som friskt og i stand til å reprodusere. Og selv om vi ikke føder like mange barn i dag som det kvinner gjorde for en stund tilbake, er instinktet til de fleste fortsatt å se etter en partner å skape en familie sammen med.

Opphissende
Når det kommer til menn og bryster kommer vi ikke utenom det faktum at pupper er en nøkkel for å få kvinner opphisset. Finner man den perfekte elsker, er det hundre prosent sikkert at han vet hvordan han skal bruke puppene for å få dama opphisset.

Og siden gutta vet at bare de kan få dama til nye høyder om han klarer å hanskes med fordelene hennes, blir puppene plutselig interessante. Klarer de det derimot ikke, kan det hende de får døra i bakhodet på vei ut.

Sansen for det visuelle
I motsetning til kvinner som kan lese en erotisk novelle for å bli opphisset, er de fleste menn avhengig av det visuelle. Derfor er pupper et godt virkemiddel når kvinner skal bruke kroppen til å tiltrekke seg det motsatte kjønn.

Menn blir ofte beskyldt for å snakke mer til kvinners bryster enn til ansiktet og det ser ut til at det kan være svært vanskelig for menn å holde øynene borte. Men det er kanskje ikke så rart når kvinner bruker så lang tid på vorspiel til å finne ut hvilken topp som gir penest pupper. Og andres pupper, ja de kikker jo til og med jentene på. Kanskje ikke noe rart at guttene blir fascinert?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning