Den store håndkremtesten

Det Nye har testet 18 håndkremer for å finne ut hvilken du bør bruke mot de tørre vinterhendene.

Publisert Oppdatert

Når du skal kjøpe håndkrem er det ikke lett å finne sin favoritt i mylderet. Du har dyre kremer til flere hundre kroner, og du har de greie kremene til under 50-lappen. Men hvor gode er de, og er det alltid best å kjøpe de dyreste?

Ikke mykere etter testen

DetNye.no vil hjelpe deg videre, og har derfor testet et godt utvalg med kremer. Hver krem ble testet over minst to dager av tre kyndige personer. Juryen besto av nettredaktør Kari Romøren og skjønnhetsjournalist Kristina Picard i Det Nye, samt en helt vanlig bruker av håndkrem: Ellen Myhre Andersen, som jobber i barnehage og dermed har god erfaring med håndkremer ettersom hun må vaske hendene mange ganger om dagen.

Etter å ha testet kremene er de tre enige om to ting: At hendene er ikke blitt merkbart mykere selv om de har brukt håndkrem mange ganger om dagen i flere uker, og at prisen ikke alltid står i stil til kremens kvalitet.

- Vi har prøvd mange dyre og mange billige. Når du kjenner på hendene dine etter bruk har de ikke blitt noe mykere om du har brukt en krem til flere hundre kroner. Det eneste som spiller noe rolle er hvilken krem du liker der og da, sier Ellen.

Hver krem er gitt hver sin karakter, etter skalaen dårlig, middels eller bra. Under hver krem i bildeserien finner du informasjon om kremen, juryens dom, samt pris og utsalgssteder.
Forskjellige favoritter

De tre jentene i juryen har noe overraskende, helt forskjellige favoritter. Ellens klare favoritt er Pevonia sin, som hun syntes gir gode myke hender, og varer lenge.

Kari syntes den billige håndkremen fra Natusan var beste. Den gir mye krem for pengene, og hendene blir glatte og myke. Det eneste som trekker ned er det ulekre designet.

Kristina sverger til Dermalogica. Den er dyr, men siden hun syntes kvalitet går foran pris, mener hun dette en helt klar vinner. Den varer lenge og gir en eksklusiv følelse.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning