Clooney bekymret for Brad

- Han kommer til å bli veldig lei seg, sier kjekkasen smilende.

Publisert Oppdatert

George Clooney (45) ble i dag kåret til verdens mest sexy mann, av det amerikanske bladet People. Sammen med kompisen Brad Pitt har hann fått utmerkelsen to ganger.

- Brad kommer sikkert til å bli veldig lei seg. Han har tronet over meg ved at han har blitt kåret to ganger, noe han nå har mistet, sier Clooney til magasinet.

Året 2006 kommer inn i dagboken til Clooney som et år bemerkelsesverdig år. Sammen med denne utmerkelsen, mottok Clooney tidligere i år en Oscar for beste mannlige birolle for filmen Syria. Han laget også en dokumentar om tragedien i Darfur i Sudan tidligere i år, sammen med sin far.

I det eksklusive intervjuet med People forteller kjekkasen om livet sitt, både privat og offentlig. Og om han vil ha barn? Nei, det vet han ikke ennå, selv om han helt tydelig beundrer de menneskene som velger å få barn.

- Jeg syntes det å få barn er det største ansvaret man kan ta på seg. Det er ikke noe man kan ta lett på. Jeg har vel ikke akkurat gener som behøver å kopieres, men mye i livet mitt har forandret seg før, så man vet vel aldri, sier han.

Og har du lyst til å kapre hans hjerte er det bare til å ikle seg sjarmen:

- Det jeg syntes er mest attraktivt på kvinner er humoren. Jeg vet at de fleste sier nettopp det, men humor er det viktigste, sier Clooney.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning