Claudia Schiffer gjør comeback

20 år etter at hun slo gjennom som modell for Chanel, vil Claudia Schiffer (37) igjen fronte en stor reklamekampanje for motehuset.

Publisert Oppdatert
Foto: WireImage/All Over

Claudia Schiffers status som supermodell ble for alvor befestet da hun for to tiår siden ble plukket ut av Karl Lagerfeld til å være hovedperson i Chanels kampanjer. Det plasserte henne i toppligaen av supermodeller, sammen med storheter som Elle MacPherson og Cindy Crawford.

Fikk fyken

De siste årene har Claudia Schiffer gjort lite ut av seg, ettersom hun har hatt hendene fulle med å passe de to barna hun har fått sammen med filmprodusenten Matthew Vaughn.

Men nå er hun altså tilbake i rampelyset for fullt.

11 år etter at hun fikk fyken av Chanel til fordel for en magrere modell - i tråd med heroin chic-trenden som herjet på midten av 90-tallet - gjør hun nå en kampanje for motehusets 2008-kolleksjon.

Catsuit og gjennomsiktig kjole

I forrige uke ble Claudia Schiffer fotografert i Chanel-klær på stranden i St. Tropez i Frankrike, under en tredagers fotoshoot.

Sjefen for fotoopptaket var Karl Lagerfeld selv.

Ifølge den engelske tabloidavisen Daily Mail poserte Schiffer i klær fra prêt-à-porter-kolleksjonen. Blant annet ble hun sett i en catsuit dekket av stjerner, en gjennomsiktig kjole og en blazer i denim.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning