Cavalli har ankommet

14 butikker i Norge har fått Cavalli-kolleksjonen. Se hvor nært den har kommet deg.

Foto: H&M
Publisert Oppdatert
Foto: WireImage/All Over

Helt frem til nå har Roberto Cavalli designet klær for superstjernene. Klær som har vært ganske så uoppnåelig for oss med vanlig lommebok.

For norske jenter

I juni i år kunne derimot Hennes & Mauritz slippe nyheten om at de hadde skutt gullfuglen. Roberto Cavalli skal designe klær for deg og meg!

Den italienske designeren legger i dag ut en unik dame- og herrekolleksjon i 200 H&M-butikker i hele verden. 14 av disse butikkene finnes i Norge.


Her er oversikten over de norske butikkene som kan skilte med kolleksjonen:

Bergen: Galleriet - Lagunen StorsenterOslo: Aker Brygge - Bogstadveien - CC Vest - Karl Johans gate - Oslo City - Stenersens gate - StortorvetSandvika: Sandvika StorsenterStavanger: Stavanger StorsenterSandnes: Kvadrat KjøpesenterTromsø: Storgt. 70Trondheim: Trondheim Torg

I tillegg til butikkene har H&M også en nettbutikk hvor kolleksjonen er i salg. Preget av glamour

Cavalli er favorittdesigneren til superstjerner som Victoria Beckham, Madonna, Beyoncé og Jennifer Lopez. Det er ikke rart at H&M er henrykt over å ha hanket han inn.

- Roberto Cavalli har skapt en ikonisk verden av farger og trykk, og en stil som er full av fantasi. Kolleksjonen står for en positiv livsstil, preget av glamour, sa sjefsdesigner i H&M Margreta van de Bosch.
Presenterer positivitet

Også designeren selv ser meget positivt på avtalen.

- Som den første italienske motedesigneren i H&Ms historie er jeg stolt over å kunne introdusere den livlige og positive ånden som preger arbeidet mitt for et nytt publikum, som kan se og tolke min stil på sin personlige måte. Jeg kommer til å tilføre Hennes & Mauritz et snev av glede og drømmer, lover Roberto Cavalli.

Tidligere har Hennes & Mauritz presentert kolleksjoner fra navn som Stella McCartney, Madonna og Viktor & Rolf.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning