Cavalli designer for H&M

Til høsten kommer det til å være ekstra glamorøst på Hennes & Mauritz.

Foto: WireImage/All Over
Publisert Oppdatert
Foto: WireImage/All Over
Foto: WireImage/All Over
Foto: WireImage/All Over

De har tidligere skiltet med navn som Stella McCartney, Madonna og Victor & Rolf. Men denne gangen har Hennes & Maurtiz virkelig kapret gullfuglen, når de sikret seg Roberto Cavalli på laget.

Eksklusivt

Den italienske designeren Roberto Cavalli har designet en unik dame- og herrekolleksjon for den populære kleskjeden. Klærne legges ut for salg til høsten.

Roberto Cavalli anses som en av verdens mest kreative og spennende moteskapere, og er kjent for sine eksklusive og glamorøse klær. Når han nå bestemmer seg for å designe klær for "mannen i gata" er det duket for spenning.

- Roberto Cavalli har skapt en egen ikonisk verden av farger og trykk, og en stil som er full av fantasi. Kolleksjonen står for en positiv livsstil preget av glamour, lover sjefdesigner Margareta van den Bosch i pressemeldingen fra H&M.


Fornøyd designer

Også designeren selv ser meget positivt på avtalen.

- Som den første italienske motedesigneren i H&Ms historie er jeg stolt over å kunne introdusere den livlige og positive ånden som preger arbeidet mitt for et nytt publikum, som kan se og tolke min stil på sin personlige måte. Jeg kommer til å tilføre Hennes & Mauritz et snev av glede og drømmer, lover Roberto Cavalli. Stjernestatus

For dette er virkelig en ny arena for en designer som er vant til å lage klær til noen av verdens største stjerner.

Foruten å være Victoria Beckhams favorittdesigner, lager han også klær til personligheter som Madonna, Beyoncé, Gwyneth Paltrow, Charlize Theron, Jennifer Lopez, Sharon Stone, Gong Li, Lenny Kravitz og Adrien Brody.

Robertos spesielle kolleksjon finner du i 200 utvalgte H&M-butikker verden over i en begrenset tidsperiode fra og med 8. november 2007.

Her er hva Cavalli viste frem i Milano tidligere i år.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning