- Blir sjelden forelsket

Skuespiller Christian Skolmen blir sjelden forelsket. Men når han først blir det, så blir han det.

Publisert Oppdatert
Foto: Stian Andersen

I årets første utgave av Det Nye møter du kinoaktuelle Christian Skolmen (36). Skuespilleren som er kjent fra blant annet Sejer-serien og filmen Monstertorsdag, har hovedrollen i filmen Mirakel.

Norsk Hugh Grant

Som tafatt førsteelsker skal Christian Skolmen famle seg over lerretet i den romantiske komedien Mirakel. I virkeligheten er han minst like treg på avtrekkeren som rollefiguren Karsten.

- Jeg er en sånn som tenker: Herregud, hun prøver bare å være god venn, hun er altfor pen eller altfor kul ... Og så skjønner jeg plutselig i ettertid, at selvfølgelig var det et eller annet hun prøvde å formidle. Men det er mange grunner til at jeg ikke kaster meg ut i forhold, altså. Jeg blir sjelden forelska. Men når jeg først blir det - så blir jeg det, forteller han åpenhjertig i portrettintervjuet.

Han er singel, men har troen på kjærligheten. Likevel synes han den er litt skummel.

- Jeg har vanskelig for å slippe meg løs, gi faen og ikke tenke på konsekvensene, sier Christian til Det Nye. Elsker godteri

Sammen med bestevennen Kåre Conradi har Christian et sykelig forhold til godteri. Alt nytt skal prøves, og jubelen står i taket når jule- eller påskemarsipanen kommer for salg. En gang lagde de to vennene den perfekte sjokoladekake: De smeltet sammen alle favorittsjokoladene sine, satte massen til avkjøling, og skar store stykker av den.

Men du får ikke se dem kaste sjokolade på hverandre i Se og Hør.

- Det er det nok av idioter som gjør. Jeg vil ikke hjelpe Se og Hør å selge blader. Der er jeg kjempejålete, ser ned i bakken på premierer, er sur og gretten, sier han.

Bortsett fra dét er han bare snill, ryktes det. Særlig som kjæreste, han gjør visstnok alt det riktige.

- Jeg blir litt sånn selvutslettende. Jeg går så veldig inn i kjæresterollen og glemmer å være nysgjerrig. Det er kjempefarlig, forteller Christian.

I portrettintervjuet i siste nummer av Det Nye kan du lese mer om Christians syn på kjærligheten. Der avslører han også hvor jålete han var som barn.

Klikk her for å få Det Nye hjem i postkassa hver tredje uke!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning