Bli en mannfolkmagnet

Føler du deg av og til som veggpryd uten helt å skjønne hva du gjør galt?

Sitt ikke igjen med Svarteper mens venninnene dine stikker av med alle de lekre guttene. (Foto: iStockphoto.com)
Sitt ikke igjen med Svarteper mens venninnene dine stikker av med alle de lekre guttene. (Foto: iStockphoto.com)
Publisert Oppdatert

Det er aldri moro å bli stående alene på byen når venninnene kaster seg ut på dansegulvet med den ene fyren kjekkere enn den andre. Særlig ikke hvis man føler at man gjør sitt beste.

Her er noen tips fra Cosmopolitan.com til deg som ønsker å bli en skikkelig mannfolkmagnet:

1. Tre er nok. Ikke gå ut med sammen med flere enn to venninner. De fleste menn synes det er vanskelig å gå bort til store grupper med jenter.

Tre er et fint tall fordi de to andre kan holde hverandre med selskap hvis du blir opptatt med en flott fyr.

2. Hold en drink. Gutta liker ikke å bli brukt og vil helst ikke spandere på deg med en gang. Har du alt en drink, kan du snakke med ham mens du drikker den og så kan han eventuelt tilby deg en ny hvis kjemien er til stede.

3. Smil ekte. Det høres kanskje opplagt ut, men det er likevel viktig å nevne. Et smil er viktig, for ser du alvorlig ut hele tiden, tror han at du er en uoppnåelig bitch.

4. Få øyekontakt. Bøy hodet litt ned og kikk bort på ham så sexy du bare kan. Send gjerne ditt ekte smil i samme slengen.

5. Ikke spør. Det interesserer deg kanskje hva han driver med, men vent litt før du spør. Noen menn tror damer er gullgravere og hater å bli spurt om hva de jobber med.

6. Vær enkel. Sats på positiv smalltalk. Du trenger ikke kaste deg på de dypeste emnene når du skal snakke med en mann for første gang. Da virker du mer skremmende enn spennende.

Noen aktuelle emner kan være: steder du har besøkt, favorittmusikk og morsomme filmer.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning