Bli en Katie-kopi

Katie Holmes har slått ut i full blomst etter at hun ble mor. Den uskyldige ungpiken har kommet tilbake som en elegant diva.

- Kult at Katie går med høye hæler, selv om hun er gift med lave Tom Cruise, sier moteansvarlig i Det Nye, Vibeke Stiansen. (Foto: WireImage/All Over Press)
- Kult at Katie går med høye hæler, selv om hun er gift med lave Tom Cruise, sier moteansvarlig i Det Nye, Vibeke Stiansen. (Foto: WireImage/All Over Press) Foto: WireImage.com
Publisert Oppdatert
Gullsko med diamantspenner - en detalj typisk for Katie Holmes. (Foto: WireImage/All Over Press)
Gullsko med diamantspenner - en detalj typisk for Katie Holmes. (Foto: WireImage/All Over Press) Foto: WireImage.com
Cool på Mad Money-premiere. (Foto: WireImage/All Over Press)
Cool på Mad Money-premiere. (Foto: WireImage/All Over Press) Foto: WireImage.com
Langbent og lekker. (Foto: WireImage/All Over Press)
Langbent og lekker. (Foto: WireImage/All Over Press) Foto: WireImage.com

Det er lite som minner om jenta fra Dawson's Creek når man ser nyere bilder av Katie Holmes. Hun har vært gjennom en kraftig makeover og er stiligere enn noen sinne.

Her er noen tips for deg som har lyst til å kopiere stilen hennes.

Ren stil

- Katie bruker ofte vide bukser med høyt liv. Gjerne sammen med en hvit, grå eller svart bluse, sier moteansvarlig i Det Nye, Vibeke Stiansen.

Hun leger vekt på at stilen til Katie er klassisk, og at detaljene i antrekkene hennes gjør det ekstra elegant.

- Det kan for eksempel være et par knallrøde pumps som stikker ut under buksekanten, eller en innsvinget jakke over blusen. Stilen hennes er veldig ren og pen - egentlig litt minimalistisk - og den er helt gjennomført, fortsetter Stiansen.

Trendy i trench

Foruten et par bukser og et utvalg bluser, bør du skaffe deg en beige trench og en eller flere korte kåper.

Katie bruker yttertøy som dette som et antrekk i seg selv, og tropper gjerne opp med en kort kåpe over bare legger, med høyhælte sko til. Kåpen fungerer da som en kjole i seg selv.

- Hun bruker ikke lag på lag og fremhever gjerne den fine figuren sin ved å ta et belte i livet. Tilbehøret består ellers av store, eksklusive vesker, sier Vibeke Stiansen.

Luksusdiva

- Hun er egentlig en luksusdiva, til tross for sin unge alder, mener motejournalisten.

Hun synes det er moro at Katie fremdeles velger å bruke høye hæler, etter at hun giftet seg med en så lav mann som Tom Cruise.

Når Katie skal pynte seg, velger hun gjerne en klassisk kjole til kneet eller rett over kneet, men hun er også blitt sett i fotside kjoler med stilige sandaler under.

Rødt, hvitt og sort

- Det har skjedd veldig mye med stilen til Katie Holmes den siste tiden - både når det gjelder hår og klær, slår Stiansen fast og råder deg som vil kopiere Katie til å lete deg frem til klær i sort, hvitt og rødt når du skal shoppe.

Med en rød eller hvit kåpe, en trench, et par dressbukser med høyt liv og noen matchende bluser er du langt på vei.

- Og glem ikke de store solbrillene, avslutter Stiansen.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning