Bli brillemodell med Det Nye

Er du brillefin, har du nå sjansen til å vinne modellkontrakt og tur til Barbados.

Publisert Oppdatert
I fjor var det Helene Sletten Vangen (22) som vant den norske finalen. Hun ble imidlertid slått i den internasjonale finalen av Stephen Handisides, som ble den første mannlige vinneren av konkurransen. (Foto: Tove Sivertsen)
I fjor var det Helene Sletten Vangen (22) som vant den norske finalen. Hun ble imidlertid slått i den internasjonale finalen av Stephen Handisides, som ble den første mannlige vinneren av konkurransen. (Foto: Tove Sivertsen) Foto: Tove Sivertsen

Et par briller sitter godt plassert midt i fjeset og betyr mye for hvordan du tar deg ut. Briller blir av mange regnet som et viktig motetilbehør, som både kan forbedre og prege utseendet og din personlige stil.

Er du bevisst på hvordan du skal se brillebriljant ut, kan du nå bli årets brillebruker! I samarbeid med Specsavers skal DetNye.no finne en person som kan representere Norge i den internasjonale brillebrukerkonkurransen Specswearer of the year 2007. I den norske finalen kan du også vinne flotte premier.

Konkurranse med lange tradisjoner

Vi er på utkikk etter en person som ser bra ut med briller, som elsker å bruke dem og som har lyst til å føre Norge til topps i den internasjonale brillefinalen i London.

Konkurransen Specswearer of the Year har lange tradisjoner i Storbritannia, der de har kåret årets brillebruker over ti år. Brillebrukerjakten arrangeres nå for andre gang i Norge. Slik foregår konkurransen

Du kan nominere deg selv, en venninne/venn eller kjæresten, ved å fylle ut skjemaet nedenfor og legge ved et bilde. Blant de innsendte bildene plukker vi ut semifinalister som den 7. september vil være med i den norske finalen.

Juryen, bestående av Det Nyes mote- og skjønnhetsansvarlig Vibeke Stiansen, nettredaktør Kari Romøren og en representant fra Specsavers, plukker i finalen ut en kandidat som skal representere Norge i den internasjonale finalen i London 9. oktober.

Tre av deltagerne i den norske finalen får et gavekort på briller til en verdi av 4000 kroner.

Vinneren i den internasjonale finalen vil få et års modellkontrakt med modellbyrået MOT Models, samt en to ukers luksusferie til Barbados med lommepenger. Det er også mulig å vinne turer til Paris og til London i den internasjonale finalen.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning