BHen som alltid passer

Wonderbra har lansert en ny BH som skal passe under alle slags utringninger.

Foto: Rex/All Over
Publisert Oppdatert

Skal man ha en BH som passer under alle klærne, fyller fort BH-skuffen seg opp i kommoden. Med én BH til halterneck, én til stroppeløse kjoler og én til toppen med som har lav utringning i ryggen, kan det bli både dyrt og upraktisk.

Men nå mener Wonderbra å ha løsningen på problemet: En BH som kan festes på så mange forskjellige måter at den passer til alle antrekk.

Trengte mer variasjon
- Dette er BHen alle jenter har ventet på! Vår forrige multifunksjonelle BH kunne festes på tre ulike måter, men vi fikk tilbakemeldinger fra kundene om at de trengte flere variasjonsmuligheter, sier Julia Nolan i Wonderbra til Daily Mail.

BHen kommer i størrelser fra 32A til 36DD, og har justerbare stropper som i hver ende kan festes på mange forskjellige steder på BHen. Det er opp mot 40 festepunkter for stroppene, for at man skal kunne justere dem slik at de passer perfekt under antrekket.

Sammen med hver BH følger det tre stropper, samt instruksjoner til hvordan man kan feste dem.

- Det er langt mindre komplisert enn det høres ut, lover Julia Nolan i Wonderbra.

Årets julegavehit
Rett før helgen ble BHen lansert i London, der 100 BH-kledde jenter fylte opp trappen til nasjonalgalleriet. BH-produsenten har tro på at det kommer til å ligge en Wonderbra Multiplunge under ethvert juletre i år.

BHen kommer først i svart, men til våren blir det også mulig å få tak i den i hvitt og beige. I britiske butikker vil den koste rundt 26 pund, i overkant av 300 kroner.

Det finnes ingen rene Wonderbra-butikker i Norge, men utvalgte undertøysforretninger fører enkelte av modellene. Klikk her for å komme inn på Wonderbras nettsider, der du kan finne informasjon om nettbutikker!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning