Berømte søsken

Mange søsken følger i hverandres berømte fotspor. Men det er ikke alltid like lett å leve opp til stjerne-søsknene.

Ashlee og Jessica Simpson er både søsken og kollegaer. (Foto: WireImage/All Over)
Ashlee og Jessica Simpson er både søsken og kollegaer. (Foto: WireImage/All Over) Foto: WireImage/All Over
Publisert Oppdatert

Har du en berømt søster eller bror i Hollywood er det helt klart lettere å komme seg opp og frem. Men ofte havner lillesøster, eller lillebror, litt i skyggen.

Kjente søskenpar

Britney Spears (25) ble fort barnestjerne, og hakk i hel fulgte lillesøsteren Jamie Lynn Spears (16). Det kan spekuleres i om Jamie, som ennå ikke er utsatt for noen store skandaler, kommer til å ta over som den mest berømte Spears-søsteren. Selv om hun foreløpig er mest kjent som skuespiller, har hun uttrykt et sterkt ønske om å bli popstjerne.

Den kjente sangeren Jessica Simpson (26) har en nesten like berømt lillesøster, nemlig sangeren Ashlee Simpson (22).

Kylie Minouge (39) er helt klart mer kjent enn lillesøster Dannii Minogue (34). Likevel har Dannii klart å opparbeide seg kjendisstatus som sanger og TV-personlighet både i hjemlandet Australia, og ellers i verden.

I likhet med storeøster Lindsay Lohan (20) startet lillesøster Aliana Lohan (13) modellkarrieren sin i en alder av tre år. Hun har allrede rukket å være med i flere av storesøsterens filmer, som Freaky Friday.

Selv om Hilton-arvingen Paris Hilton (26) er mer i søkelyset enn søsteren Nicky (23), er det ikke mye om å gjøre. De to bruker hvert ledige sekund til å varme seg i blitslyset. Heldigvis for Nicky har hun ikke rukket å bli fengselsfugl sånn som Paris.

Angelina Jolie (32) setter stor pris på vennskapet med broren James Haven (34). James, som selv er skuespiller, har også blitt en god venn av Angelinas kjæreste, Brad Pitt (43).

Kevin Dillon (41) er skuespiller akkurat som storebror Matt Dillon (43). Men de største rollene havner alltid i fanget på Matt.

Luke Wilson (35) og broren Owen (38), har begge endt opp som skuespillere.

Tvillingsøstrene Mary-Kate og Ashley Olsen (21) vokste nærmest opp foran kameraet. I dag er de fortsatt uatskillelige og klamrer seg alltid til hverandre på kjendisfester.

Visste du at Ben Affleck (34) har en bror? Han heter Casy (31) og er også skuespiller.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning