Beckham fronter Marc Jacobs

Klesdesigneren får motedronningen med på laget.

Publisert Oppdatert
Victoria Beckham sammen med Marc Jacobs under moteuka i New York i september. (Foto: WireImage/All Over)
Victoria Beckham sammen med Marc Jacobs under moteuka i New York i september. (Foto: WireImage/All Over) Foto: WireImage/All Over

Det har aldri vært noen tvil om at Victoria Beckham har vært svak for Marc Jacobs. Nå skal hun endelig fronte designeren, skriver nettsiden All Headlines News.

Svinedyr kontrakt

Victoria skal allerede ha tatt bildene for vårkolleksjonen 2008, og ryktene skal ha det til at den var en svinedyr kontrakt som ble skrevet dem imellom.

Beckham-ekteparet og designeren har lenge vært i samme vennekrets, og Victoria har ved flere anledninger dukket opp med Marc Jacobs-kjoler.

Store fotspor å fylle

Posh-Spice er ikke den første kjente frontfiguren for den amerikanske designeren. Hun følger i fotsporene til blant andre Dakota Fanning, Meg White og Michael Stipe.

Victoria har begynt å føle seg hjemme i USA og etterspørselen etter den trendy fotballfruen er stor. Etter å ha hatt en gjesterolle i Ugly Betty tidligere i år, ble hun også spurt om å ha en rolle i den kommende filmen Sex and the City.

- Jeg hadde fryktelig lyst til å være med i filmen, men jeg måtte dessverre takke nei. Jeg har altfor mye å gjøre med gjenforeningen av Spice Girls, sier hun ifølge nettstedet Bgay.com.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning