Ba foreldrene til Brad på middag

Angelina Jolie skal ha blitt fly forbannet da hun fikk høre at Jennifer Aniston hadde bedt foreldrene til Brad Pitt på thanksgiving-middag.

Foto: WireImage/All Over
Publisert Oppdatert
Foto: WireImage/All Over
Foto: WireImage/All Over

I følge det britiske magasinet Star Magazine kom Brads foreldre til Malibu mens Angelina og Brad var på filminnspilling i India. Foreldrene visste ikke at Brad ikke var hjemme da de kom til Malibu, men ble likevel bedt på familiemiddag - hos eks-svigerdatteren.

Sur på svigerforeldrene

Angelina Jolie skal ifølge det britiske bladet være rasende på Jennifers nære forhold til moren og faren til Brad. Det har til og med gått så langt at Angelina anklager Jennifer for å legge seg borti familieanliggender som hun ikke har noe med, skriver Aftonbladet.

Angelina er heller ikke spesielt blid på svigerforeldrene, som takket ja til invitasjonen fra Jennifer Aniston.

- Angelina er virkelig opprørt over at kvinnen som i praksis er svigermoren hennes, fortsetter å omgås Jennifer Aniston, sier en kilde til Star Magazine.

Avlyste familiemiddag i julen

I følge tabloidmagasinets kilder ble Angelina ble så sint for thanksgiving-middagen at hun har avlyst en planlagt familiemiddag med Brads foreldre, Bill og Jane, i julen. Og det gjør Brads foreldre fortvilet.

- Angelina har tatt et standpunkt, men verken Jane eller Bill vil holde med henne, sier Dorothy Krebs, som er en god venn av Brad Pitts foreldre.

Angelina og Brad selv feiret for øvrig thanksgiving i Vietnam.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning