Avons nye fjes

Reese Witherspoon ønsker å gi tilbake til samfunnet gjennom sin nye jobb som internasjonal ambassadør for Avon.

Publisert Oppdatert
Reese Witherspoon er Avons nye globale ambassadør. (Foto: WireImage/All Over)
Reese Witherspoon er Avons nye globale ambassadør. (Foto: WireImage/All Over) Foto: WireImage/All Over
Big Color Eye Pencil fra Avon. (Foto: Avon.com)
Big Color Eye Pencil fra Avon. (Foto: Avon.com) Foto: Avon.com
Plumping Lip Color SPF 15 fra Avon. (Foto: Avon.com)
Plumping Lip Color SPF 15 fra Avon. (Foto: Avon.com) Foto: www.avon.com

I går ble det klart at vakre Reese Witherspoon har blitt kosmetikkgiganten Avons nye globale ambassadør. Nå håper tusenvis av amerikanske Avon-fans at den kjente skuespilleren skal dukke opp på døra - og selge en ny leppestift eller kanskje en maskara?

Suksessfull

Avon er nemlig kjent for å selge sine kosmetikkprodukter ved hjelp av dør-til-dør metoden. De tar også i bruk den såkalte "tupperware"-metoden for å få fart på salget. Hvert år ansetter de tusenvis av Avon-kvinner som selger Avon-sminke videre til venner og bekjente.

Firmaet har gjort stor suksess, og selger per i dag produkter til 135 land på verdensbasis. Selv om Norge er et av disse landene, har de ikke satset på det norske markedet - enda.

Foruten å (kanskje) dukke opp på døra til lykkelige Avon-kunder, skal Reese fungere som internasjonal ambassadør for Avon. Hun er også frontfigur for Avons veldedighetsfond, et fond som konsentrerer seg om å støtte brystkreftpasienter og voldsoffere.

Gleder seg

Under gårsdagens pressekonferanse uttalte Reese at hun var veldig fornøyd med sin nye jobb, og stolt over å være en del av den "flotte filantropiske jobben" de gjør.

Hun gjorde det klart at hun gleder seg over sin enestående mulighet til være med å påvirke de samfunnene hvor Avon gjør forretninger.

- Jeg føler et stort ansvar for å gi tilbake til samfunnet, sa den privilegerte stjernen.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning