Avkreftet brudd med kjæresten

Ryktene slutter ikke å svirre rundt Friends-stjernen.

Publisert Oppdatert

Det florere stadig rykter i Hollywood om det famøse eks-paret Brad Pitt og Jennifer Aniston. Brad lever tilsynelatende lykkelig på sin kant, med kone, barn og stasjonsvogn. Jennifer på sin side har lenge måttet tåle rollen som offer.

Ikke slutt
Etter å ha spilt inn filmen The Break-Up, kom det fort ut i media at Jennifer hadde begynt å date sin medskuespiller Vince Vaugh. Etter å ha holdt forholdet hemmelig en stund, gikk paret ut og bekreftet forholdet.

Da det var gjort, ble det litt mer rolig rundt paret, før Vince ble sett sammen med en ny kvinne på en nattklubb. Det så ut som om Jennifer nok en gang hadde blitt dumpet. Nå ser det derimot ut til at Jennifer og Vince fortsatt lever lykkelig sammen, skriver People.

Da Jennifer nylig var gjest hos Oprah avkreftet hun at forholdet mellom de to kjente skuespillerne var slutt.

- Det ser ut til at forholdet betyr mye for Jennifer. Hun fikk tårer i øynene da hun snakket om det, sier Oprah-gjest, Margaret Stent, til People.

Avkrefter silikon og forlovelse
I tillegg til å avkrefte et break-up med kjæresten, avkreftet også Jennifer ryktene om at de to skal ha forlovet seg, og ryktene om at hun skal ha tatt silikon.

- Når jeg legger på meg, legger det seg på brystet, sa Jennifer, ifølge en publikummer.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning