Aveda til Norge

Miljøvennlige kvalitetsprodukter fra Aveda selges eksklusivt på Inch i Oslo. Timingen kunne ikke vært bedre.

Foto: Aveda
Publisert Oppdatert

Endelig har til og med nordmannen i gata forstått hvor viktig det er å tenke på miljøet. Og hva passer vel bedre da enn kvalitetsprodukter til hår og hud - som er miljøvennlige fra begynnelse til slutt?

Den amerikanske helse og velværebedriften Aveda har etter 30 år på markedet endelig slått seg ned i landet vårt.

Nesten til å spise opp

Avedas produkter lukter så godt at du har lyst til å glefse de i deg. Til og med hårfargen lukter helt naturlig. Kanskje ikke så rart når alle produktene er basert på naturlige og eteriske oljer fra planter og blomster rundt om i verden.

Daglig leder i Aveda Europa, Amanda Le Roux, er stolt av alt Aveda står for. Hun snakker varmt om bærekraftig utvinning, ferske råvarer, resirkulering, miljø, og om å gi tilbake til lokalbefolkningen.

Hun forteller at Aveda gjør det lille ekstra som en bedrift strengt tatt ikke behøver å gi. Bedriften legger vekt på sitt spesielle samarbeid med lokalbefolkningen i fattige deler av verden, og forsøker å gi tilbake i form av kunnskap og overskudd. All utvinning og produsering er høyst miljøvennlig, og gjør Aveda til en foregangsbedrift på sitt felt. Eksklusivt hos Inch

Totalt teller Aveda 7500 salonger over hele verden, og eies av kosmetikkgiganten Estèe Lauder.

I en tøff kamp mellom Salongen Inch Barbershop og Beauty, Celina Midelfart og frisørkjeden På Håret var det Inch som stakk av med seieren til slutt.

Kirstin Arnesen, stylist og deleier i Inch-salongen, har brukt 2 år på å forhandle frem avtalen med Aveda. Hun sier til Dagens Næringsliv at hun tror det var hennes internasjonale anseelse som stylist som skaffet henne aksept hos Avedas Europakontor i London.

Inch er den eneste salongen i Norge hvor du kan få behandlinger med Aveda, og som selger Avedaprodukter til hjemmebruk.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning