Åtte jenter i brillefinalen

Disse åtte jentene skal konkurrere om å bli Årets Brillebruker i regi av Det Nye og Specsavers.

Publisert Oppdatert

Juryen, som består av Vibeke Stiansen og Kari Romøren fra Det Nye, samt Elin Nilsen fra Specsavers, gikk nøye gjennom alle de 200 påmeldte og konkluderte med at det finnes mange snasne brillebrukere blant Det Nyes lesere.

Briller sterk trend

- Det var gøy å se at det finnes så mange bevisste brillebrukere! Briller har jo de siste sesongene blitt en sterkere og sterkere trend, og flere har nå byttet ut kontaktlinsene fordi de synes briller er mer spennende, sier Vibeke Stiansen i Det Nye.

Etter juryrunden satt de igjen med åtte brillefinalister:

- Henriette Hodne (19) fra Kleppe- Ingrid Inderhaug (20) fra Oslo- Kahtrine Amdam Eckholm (21) fra Oslo- Kristina Kvistad Hustad (18) fra Sæbø- Lilli Somdjaye Krüger Bjørkli (25) fra Tønsberg- Marte Ekornes Strøm (23) fra Bergen- Renée Nilsen (22) fra Trondheim- Tonje Elise Skjærvik (19) fra Stokkøy
- Gode norske muligheter

Finalistene skal samles i Oslo 7. september, der de skal styles og fotograferes. Deretter vil juryen plukke ut en vinner som får reise til den internasjonale Specswearer of the Year-finalen i London.

Jurymedlem og moteansvarlig Vibeke Stiansen tror det skal være mulig å finne en norsk finalist som kan hevde seg i den internasjonale finalen.

- Vi må jo satse på det! Vi har mange spennende jenter i finalen, og jeg er helt sikker på at en av disse jentene skal ha god mulighet til å gjøre det skarpt i konkurransen, sier hun.

Vinneren av den norske finalen stikker av med gavekort på briller, abonnement på Det Nye og en tur til den internasjonale finalen i London.

Der vil hun i sin tur få sjansen til å vinne et års modellkontrakt med modellbyrået MOT Models, samt en to ukers luksusferie til Barbados med lommepenger. Det er også mulig å vinne turer til Paris og til London i den internasjonale finalen.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning