Armstrong oppgitt over media

- Enten ligger du med alt og alle, ellers så er du homo, sier Lance Armstrong i et nytt intervju.

Foto: WireImage/ All Over Press
Publisert Oppdatert

Syklisten Lance Armstrong og skuespiller Matthew McConaughey har den siste tiden blitt observert sammen ved mange anledninger. De løper på stranden i bar overkropp og de reiser på lange gutteturer. Nå har det skjedd det som ikke var til å unngå; rykter om at guttene er homoseksuelle, har oppstått.

Selv ler de to kjekkasene av hele greia, skriver Details magazine.

- Vi prøvde det, men det var ikke noe for oss, ler McConaughey da magasinet stiller spørsmålet.

Begge ble single
Lance Armstrong sier i intervjuet at venneforholdet mellom han og Matthew utviklet seg da begge ble single for en stund siden. McConaughey gjorde det slutt med Penelope Cruz og Armstrong avsluttet sin forlovelse med Sheryl Crow.

- Jeg tror folk tenker at vi er noen overlegne kjekkaser, men det er vi virkelig ikke. Vi er som andre gutter, vi trener og drar på guttetur. Enten ligger du med alt og alle, ellers så er du homo. Folk skjønner det liksom ikke, sier han, og legger til at de to tross alt har vært kompiser i rundt åtte år.

Gjensidig
Det virker som om de to guttene har gjensidig respekt for hverandre. Begge setter pris på den andres personlighet og går langt for å legitimere forholdet.

- En hel del mennesker skjønner ikke dette med vennskap og "brotherhood". Jeg har en veldig god venn i ham, sier McConaughey.

Og Lance er heller ikke snau i hans karakteristikk av kompisen.

- Han har god innflytelse på meg, særlig når det kommer til sladder. Hans motto er at det bare er til å gjøre det beste ut av det meste. Han bryr seg ikke så mye om hva andre sier, og det er veldig bra, sier Armstrong.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning