Årets største moteflauser

Motepolitiets svar på beredskapstroppen heter Heather og Jessica.

Publisert Oppdatert
Foto: WireImage/All Over

Bloggen deres, gofugyorself.com, ser på kjendisenes mindre heldige motevalg, med et ondt glimt i øyet.

Bloggen er den perfekte bitche-siden, delt opp etter fashion-faux-pas-ikoner som Paris Hilton, Kimberly Stewart og Fergie fra Black Eyed Peas.

De to selverklærte moteekspertene tar heller ikke fem flate øre for å slenge med leppa om kjendisenes strabasiøse privatliv. Mobbingen kommer i alle slags former, som Paris Hiltons dagbok (full av skrivefeil selvfølgelig), Britney Spears hysteriske indre monologer, imaginære dialoger på den røde løperen eller dikt. Uansett får stjernene så hatten - og resten av antrekket - passer.

Må kommenteres

De to jentene - eller fuggerne - som jobber med reality-tv til vanlig, er ekstremt opptatt av kjendiser, mote og tv - noe som preger siden. Nei til storpolitikk, et rungende ja til diverse gamle såpeoperaer, Melrose Place og Beverly Hills er blant favorittene. En del av humoren spiller nettopp på kjennskap til slike serier, kjendissladder og reklame.

De har uttalt at de ikke er så opptatt av paparazzi-shots, eller hvordan stjernene kler seg for å lufte bikkja, men synes det er helt greit å trakassere kjendiser på den røde løperen.

- Disse menneskene har enorme ressurser til rådighet, og det at de allikevel møter opp og ser så grusomme ut må jo kommenteres, mener bloggerne. Bokavtale og prisdryss

Mange er tydeligvis enige, gofugyourself har opptil 150 000 treff i døgnet, og har vunnet flere priser, blant annet for mest underholdende og best skrevne blogg. Nå har jentene også fått bokavtale - i 2007 kommer "The fug-awards".

Fugly betyr forresten "fucking ugly", og noen av eksemplene jentene kommer med må vel sies å være nettopp det - fugly!!!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning