Årets Ansikt-finale i kveld

En av disse ni kan vinne en modellkontrakt til en verdi av fire millioner kroner.

Foto: Fame fotografene
Publisert Oppdatert

Finalen i Årets Ansikt går av stabelen i kveld, for 26. året på rad. Da vil en av disse ni jentene bli valgt ut til å reise til New York som Norges representant i Ford Models' Supermodel of the World-finale.

I New York vil den norske jenta konkurrere mot 43 jenter fra forskjellige land. Premiene er tre modellkontrakter til en verdi av fire millioner kroner.

Vinneren av Årets Ansikt kåres av en fagjury, mens den som får flest stemmer av Det Nyes lesere blir Max Factor-ansiktet 2006.

Gjennombrudd internasjonalt
Det Nye inngikk et samarbeid med Ford Models så tidlig som i 1984. Konkurransen har fått stor oppmerksomhet både i Norge og i utlandet, og det var etter Årets Ansikt i 1989 at for eksempel den profilerte modellen Synne Myrebøe fikk sitt gjennombrudd som internasjonal modell. Anette Stai er også blant de tidligere vinnerne av den tradisjonsrike modellkonkurransen.

I fjor ble det 15 år gamle Julie Brauteset Henning fra Trondheim som vant foran et fullsatt Oslo Konserthus.

Supermodel of the World ble etablert av Eileen Ford i Ford Models. Mange kjente, internasjonele modeller har bakgrunn fra konkurransen. Blant dem er både Kim Basinger og Elle MacPherson.

Hvis du er rask, har du også mulighet til å vinne billetter til kveldens finaleshow! Du finner lenka til konkurransen i kolonnen til høyre.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning