10 tips til å holde på han

Det er visse ting kvinner ikke skal gjøre. Her er tipsene til hvordan du skal oppføre deg slik at han vil ha deg.

Publisert Oppdatert

Når jenter blir dumpet er det ofte at de går inn i seg selv, enten fordi de føler litt medlidenhet med seg selv, eller at de rett og slett vil finne ut hva de har gjort galt.

Forfatter av boken Stop Getting Dumped, Lisa Daily, har skrevet en bok om nettopp det å bli dumpet og hvordan man kan bli den perfekte jenta som gifter seg med den perfekte mannen, skriver nettstedet iVillage.com.

Daily har intervjuet hundrevis av ungkarer og spurt hva de leter etter hos en jente. I boken finner du mange gode råd, og under har hun plukket ut 10 tips til hva gutter vil ha:

1. Hun har et liv selv: Dette betyr i hovedsak at guttene har lyst på ei jente som ikke bare sitter og venter på at mannen skal dukke opp slik at hun kan begynne å leve sitt «ordentlige» liv. Det er viktig at du har gode venner rundt deg, og at du ikke slipper alt du har i hånda med en gang han roper.

2. Hun tar aldri det første steget: Temaet har blitt diskutert opp og ned i mente, og man blir ikke enige. Men Daily mener at jente aldri skal ta det første steget. - Hvis det alltid er jenta som ringer får hun aldri vite om gutten er ordentlig interessert eller om han bare syntes det er greit å ha noen å være sammen med, sier Daily.

3. Hun er sexy uten å være horete: Det er stor forskjell på å være sexy og å være skitten. Gutter vil at jenter skal flørte på en uskyldig, sexy måte, for eksempel ved å legge en hånd på kneet hans. Du behøver ikke å hviske grove ting inn i øret hans for å vise at du er interessert.

4. Hun venter med å hoppe til sengs: Dette er også et tema som jenter og gutter aldri blir enige om. Noen jenter vil ha sex på første date, mens andre vil vente til det er noe mer seriøst. Daily mener jenter bør vente med å ha sex med gutten, fordi som oftest er det jenta som legger fra seg mest følelser på sengekanten. Gutter vet at jenter er følsomme når det gjelder seksuell omgang, og syntes derfor at jenta gjerne skal vente. Dailys råd er å vente i alle fall en måned før du har sex med typen du dater.

5. Hun gjør små ting som viser at hun er interessert: Det er viktig å se på mannens individuelle behov. Gjør du se små tingene for han, setter han stor pris på det. Vask gjerne skjortene hans eller lag frokost på morgenen. Men det betyr ikke at du skal gjøre alt. Finn på ting å gjøre for han, og håp at han ser det og setter pris på det. Gjør han det, er sjansen stor for at også han begynner å se dine behov.

6. Hun bør være hans høyre hånd: - Hjelp han å se bra ut når han skal i møte med sjefen, råder Daily. Le av vitsene hans og la han skinne når det er viktig for han. Selvfølgelig er det også viktig at han gjør det samme for deg.

7. Hun stresser aldri med forholdet: Dette punktet syntes Daily er veldig viktig. Jenter bør ikke stresse med å sette ord på forholdet. - Du behøver ikke å ringe han hver dag på jobben bare for å høre hvilken fremtid dere har, sier Daily. Gutter blir stresset av slikt, og gjør du det kan det hende dere ikke har den store fremtiden sammen.

8. Hun lar seg ikke herse med: En bra dame aksepterer ikke dårlig oppførsel. Gutter har som oftest stor respekt for kvinner som sier hvor skapet skal stå og ikke godtar alt. Hvis han vet at han blir dumpet om han er utro, er sjansen for at han er det ganske så liten. Er du ikke klar på dine grenser, er det fort gjort å tøye dem.

9. En bra dame, velger en bra mann: - Dette betyr at du bør kikke etter en mann som er ærlig og trofast. Gode manerer er viktig, og det er viktig å ha samme moral og regler. Hvis ikke kan det bli mange unødvendige diskusjoner og krangler.

10. Hun vet at sex er en stor del av forholdet: Om menn er kåtere enn kvinner, eller omvendt er blitt forsket på i lang tid, og stadig er det forskjellige resultater som det vises til. Men jenta må huske at mannen ofte vil ha sex, og for at begge skal være lykkelige er det noen ganger man må gi seg, selv om man kanskje ikke hadde så lyst der og da. - Det er viktig med litt intimitet for begge to, sier Daily.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning