Test av hold-in strømpebukser

Strømpebuksa som gir sprettrumpe

Vi har testet seks av de mestselgende hold-in strømpebuksene. Se hvordan det gikk.

HOLD-IN: Hold ut med hold in! Vi har testet seks av markedets mest solgte hold-instrømpebukser. Noen ga mer løft til rumpa enn andre....
HOLD-IN: Hold ut med hold in! Vi har testet seks av markedets mest solgte hold-instrømpebukser. Noen ga mer løft til rumpa enn andre.... Foto: Foto: Petter Berg/HM Foto
Publisert Oppdatert

Alt for damene har kvinnet seg opp og testet hold-in strømpebukser.

Høyt elsket- og hatet som de er, alle kvinner fortjener å vite hvilke som holder best inn og hvilke som gir det beste rumpeløftet. Nå er vi til og med midt i festsesongen, og da kan det være ekstra hendig med et par gode hold-in strømpebukser for å holde varene vel på plass. Her kan du lese vår store guide om andre hold-in produkter.

Hold-in strømpebuksene skal ikke bare holde inn magen og gi et lite ekstra løft til rumpa, men også være med på å skape en fin og glatt silhuett slik at kjolen sitter fint. Men når det er sagt, - med det rumpeløftet testvinneren vår gir, er de absolutt verdt å bruke under et par bukser også.

I testpanelet

Tre sporty testdamer fra Alt for damenes redaksjon har vært i testpanelet: Eva (51), Pernille (43) og Siw (45).

Testutvalget

Vi har testet seks av de mestselgende hold-in strømpebuksene i Norge: Falke Control Top Silhouette, Vouge Slim Magic Control, Wolford Tummy Control, Trinny & Susannah - The Magic Shaping Tights og Pierre Robert Semi-Shiny Hosiery.

Slik testet vi

Alle i testpanelet har testet samtlige strømpebukser i minst en hel dag. Kriterer vi har lagt til bunn for vurderingen er hvordan strømpebuksa føles på, er den behagelig stram eller gir den pusteproblemer?

Hvordan sitter den rundt problemområdene mage, rumpe og lår? Vi vurderer selvsagt hold-in effekten, og også hvordan den sitter etter noen timer på. Ruller den for eksempel nedover på magen (flere gjorde det)? Hvor slitesterk den er ble også vurdert, og det var et par stykker som raknet raskere enn andre.

Testerne ga terningkast fra 1-6, hvor 6 er høyeste karakter.

Les også:

Kjøp undertøy på nett

Slik får du drømmekroppen på 5 minutter

Dette gjør vi feil når vi føner håret

REALT RUMPELØFT: I vår test av hold-in strømpebukser avslørte vi hvilke som ga det beste rumpeløftet. Legg særlig merke til Vogue, Falke og Trinny & Susannah.
REALT RUMPELØFT: I vår test av hold-in strømpebukser avslørte vi hvilke som ga det beste rumpeløftet. Legg særlig merke til Vogue, Falke og Trinny & Susannah. Foto: Foto: Petter Berg/HM Foto

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning