Makeover med Alt for damene

Læreren fikk ny look

Elisabeth (40) ønsket hjelp til å se nettere ut.

BLE NY: Elisabeth fikk oppfylt drømmen om en bli ny-dag. Slik ble resultatet!
BLE NY: Elisabeth fikk oppfylt drømmen om en bli ny-dag. Slik ble resultatet! Foto: FOTO: Gry Traaen
Publisert Oppdatert

Elisabeth Keller Bærheim (40):

Høyde: 170 cm

Størrelse: 40

Skostørrelse: 38

Fasong: Eple

Elisabeth Keller Bærheim (40) er lærer på Bolteløkka skole i Oslo.

Nå ønsker hun hjelp til å se nettere ut.

Se hva som skjedde da hun fikk en makeover med Alt for damene.

- En mage som har satt seg helt fast

- Etter tre svangerskap har jeg fått en mage som har satt seg helt fast. Siden jeg ikke vil ha oppmerksomhet på mitt problemområde, synes jeg det kan være greit å vise litt kløft. Generelt trenger jeg hjelp til å vite hva jeg skal gjøre for å ta meg best ut, og for å kle meg litt mer pyntet i hverdagen. Jeg er veldig spent på hva frisøren kommer til å foreslå, jeg er åpen for alt, sier Elisabeth.

Stylist Cathrine om Elisabeth

- Med kroppstypen eple har man litt ekstra rundt midjen, og ved å bruke en dyp utringning får du fokus bort fra dette. Unngå posete plagg som gjør at du ser større ut enn du er. Elisabeth har en klassisk stil og liker rene snitt, forteller stylist Cathrine Sandberg.

FØR OG ETTER: Til venstre: Her er Elisabeth før makeoveren. Hun ville gjerne ha litt hjelp til å se nettere ut. Til høyre: Slik ble resultatet. Elisabeth har på seg en topp fra Lindex, kr 249. Bukse fra Lindex, kr 249. Ørepynt fra Aldo, kr 149. Veske fra Accessorize, kr 585. Sko fra Monsoon, kr 515. Helt til venstre: Kjole fra Baum und Pferdgarten, kr 2699. Jakke fra Cos, kr 2250. Veske fra Miu Miu, kr 10 225. Kjede fra Zara, kr 399. Volummousse fra Framesi Morphosis, kr 199. Stiletter fra Tiger of Sweden, kr 1495.
FØR OG ETTER: Til venstre: Her er Elisabeth før makeoveren. Hun ville gjerne ha litt hjelp til å se nettere ut. Til høyre: Slik ble resultatet. Elisabeth har på seg en topp fra Lindex, kr 249. Bukse fra Lindex, kr 249. Ørepynt fra Aldo, kr 149. Veske fra Accessorize, kr 585. Sko fra Monsoon, kr 515. Helt til venstre: Kjole fra Baum und Pferdgarten, kr 2699. Jakke fra Cos, kr 2250. Veske fra Miu Miu, kr 10 225. Kjede fra Zara, kr 399. Volummousse fra Framesi Morphosis, kr 199. Stiletter fra Tiger of Sweden, kr 1495. Foto: FOTO: Gry Traaen og produsentene

Stylisten om valg av klær

En velsittende svart bukse med stretch blir fort garderobens mest brukte plagg. I kombinasjon med en paisleymønstret topp og et par sko med kilehæl, er Elisabeth klar for jobbhverdagen.

- Et par øredobber med litt bling er den lille detaljen som spriter opp antrekket litt, sier Cathrine.

Elisabeth om den nye stilen

- Jeg elsker denne toppen, og måtte kjøpe den. Håret er fantastisk, sier Elisabeth og fortsetter:

- Jeg skvatt da Eirik viste meg prøven på fargen, men jeg tenkte pytt, jeg tar sjansen. Og det angrer jeg ikke på. Jeg synes håret faller pent, og jeg merker at dette er en god klipp for mitt hår. Veldig annerledes med en så sterk farge på leppene, men det er jo så fint!

Håret

HÅR OG SMINKE: Elisabeth farger vanligvis håret sitt selv, og frisør Eirik måtte derfor fjerne fargen før han kunne starte forvandlingen. Makeupartist Jeanette synes Elisabeth har en vakker munn, og bestemte seg derfor for å fokusere på leppene ved å gi henne en leppestift med mye farge.
HÅR OG SMINKE: Elisabeth farger vanligvis håret sitt selv, og frisør Eirik måtte derfor fjerne fargen før han kunne starte forvandlingen. Makeupartist Jeanette synes Elisabeth har en vakker munn, og bestemte seg derfor for å fokusere på leppene ved å gi henne en leppestift med mye farge. Foto: FOTO: Gry Traaen

- Elisabeth farger håret selv, og jeg måtte fjerne fargen før jeg kunne gi henne en god minikolorasjon i en rødligere tone, sier frisør Eirik Thorsen og fortsetter:

- Stylingprodukter som volummousse og en varmebeskyttende spray når hun føner håret gir hold og spenst. Fargen vil forsvinne gradvis, så ettervekst blir ikke noe problem, hvis hun ikke ønsker å fortsette med denne fargen.

Sminken

Makeupartist Jeanette Gjerde Olsen forteller at Elisabeth har en vakker munn.

Hun bestemte seg derfor for å fokusere på leppene ved å gi henne en leppestift med mye farge.

- Hun har glatt og fin hud, fikk en runde med god fuktighetskrem, deretter en flytende mineralfoun­dation. Små urenheter på haken ble dekket med dekkstift. Brynene ble markert med pensel og brunskygge, og jeg fylte bare inn der det mangler farge i utgangspunktet. Arbeid med maskaraen for å unngå klumpete resultat. Jeg tegnet en tynn linje med geléliner og pensel ved vipperoten for å gi henne et mer intenst blikk, sier Jeanette.

Les også:

Så mye eldre ble Cecilie (36) sin hud på ett år

De legendariske skjønnhetsproduktene

90 prosent av alle kvinner har det

Følg oss på Facebook!

Vi har testet 17 populære nettbutikker

Meld deg på Klikk Motes nyhetsbrev og hold deg oppdatert på det siste innen mote og skjønnhet

Trenger du hårinspirasjon? Sjekk ut Det Nyes store hårguide

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning